Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τα κοντινά πλάνα και οι φόβοι της για την ετοιμόγεννη Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Σήμερα το μεσημέρι όπως και κάθε μέρα, η Ελένη Μενεγάκη, πιστή στο τηλεοπτικό της ραντεβού με το κοινό της εκπομπής «Ελένη», καλωσόρισε τους τηλεθεατές της παρουσιάζοντας γρήγορα τα θέματα που θα ακολουθήσουν και προχώρησε στο πάνελ. Όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, η πρώτη της ατάκα, ήταν προς την συνεργάτιδά της, την επίσης εγκυμονούσα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η παρουσιάστρια της είπε και δημοσίως να κάτσει σπίτι της γιατί είναι ετοιμόγεννη:  «Θα το πω δημόσια. Έβαλα και άλλον άνθρωπο να το πει στην Ελιάνα πιο ευγενικά… Εγώ που σε βλέπω κουράζομαι περισσότερο.Κάτσε, ξεκουράσου σπίτι σου!». Τότε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου της είπε: «Μα κι εγώ σε έβλεπα άλλα χρόνια και δε κουραζόσουν».  Και η παρουσιάστρια της εκπομπής απάντησε: «Ναι βρε παιδάκι μου, εγώ έχω και άλλες υποχρεώσεις, εσύ είσαι πιο χαλαρή».  Με απολογητική διάθεση, η συνεργάτιδά της, της είπε πως: «τι να πάω να κάνω σπίτι μου; Δε με λυπάσαι; Να είμαι άλουστη, με τις φόρμες και να σας παρακολουθώ;». Και η Ελένη Μενεγάκη,  δήλωσε: «Σ’ έχω έννοια… Όταν σε βλέπω να κατεβαίνεις σκαλοπάτια, να περπατάς λέω πως μπορεί, πως δεν βαριανασαίνει;».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη, εξήγησε στην παρέα της, αλλά και το κοινό που την παρακολουθεί, για ποιο λόγο αποφεύγει ο σκηνοθέτης της, Σταύρος Ζερβάκης, να της κάνει κοντινά πλάνα:  «Η υπνηλία με πιάνει πάντα μετά τις 15.00. Ο άλλος μου έλεγε “δεν σου δίνω πλάνα γιατί τα μάτια σου κλείνουν”… Το ό,τι στέκομαι με το μάτι μισόκλειστο, δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά γιατί εγώ είμαι επαγγελματίας, όπως και εσείς!», παραδέχτηκε γελώντας.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Γιατί δεν θα γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της κόρης τους, Βαλέριας

Ελένη Μενεγάκη: Τα λουκάνικα, ο απρόσμενος επισκέπτης στο πλατό και η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Ζαρίφη

Ελένη Μενεγάκη: Η δυσφορία της, η ανησυχία των συνεργατών της και η φυγή από την εκπομπή

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα