Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλεί πρώτη φορά τον εαυτό της «έγκυο» και μιλά για το γάμο της με τον Λάτσιο

Τι είπε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της; Διαβάσαμε όλες τις λεπτομέρειες στο Peoplegreece.com.

Γεμάτη κέφια και όρεξη ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το σύζυγο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Νικόλα Φαράκλα, για την άμεση δημιουργία των προσκλήσεων που ήθελε για το πάρτι των δύο κοριτσιών της.

«Παρόλα αυτά που περνάει δίπλα σε μία έγκυο, γιατί όταν είσαι σε αυτή τη φάση, γενικώς είσαι κάπως, οι ορμόνες σου βγαίνουν. Πάντως, ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης και γρήγορος», είπε η παρουσιάστρια, χαρακτηρίζοντας για πρώτη φορά τον εαυτό της ως «έγκυο».

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε στον γάμο, τόσο της Ελένης Μενεγάκη, όσο και των υπολοίπων συνεργατών της εκπομπής, αλλά και στα έθιμα που τηρήθηκαν, με αφορμή το baby-shower της Υβόννης Μπόσνιακ.

«Προσπαθώ να θυμηθώ αν είχα κάνει “κρεβάτι”. Έχω κάνει ρε Ελένη (σ.σ. Γελαλή); Θυμήσου λίγο και πες μου. Ο Σταύρος (σ.σ. Ζερβάκης) λέει ότι είχα κάνει; Δε το θυμάμαι. Πάνε πάρα πολλά χρόνια. Θυμάμαι όμως στο παπούτσι, είχα γράψει διάφορα ονόματα από πίσω και σβήστηκε ένα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, δείχνοντας εμφανώς να μην έχει συγκρατήσει λεπτομέρειες από το «μεγάλο βήμα» με τονΓιάννη Λάτσιο.

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε, γελώντας: «Πάντως το γάμο τον είχες νωπό. Είχες πάει;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: «Στενοχωρήθηκα με τον Λαζόπουλο. Γιατί ρε Λάκη;»

Ελένη Μενεγάκη: Σε ποιας φίλης της το baby shower βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου;

Ελένη Μενεγάκη: Η «βασίλισσα» της τηλεόρασης, 15 χρόνια πριν

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα