Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο όρος που έθεσε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έριξε αυλαία πριν λίγες εβδομάδες για τη φετινή σεζόν και η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Όπως γνωρίζετε, όμως, η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών θα είναι αλλαγμένη από το Φθινόπωρο, καθώς, τόσο η Αντωνία Καλλιμούκου, όσο και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, δε θα βρίσκονται στο πάνελ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Λοιπόν», η πρώτη σκέψη της Ελένης είναι να μην αντικατασταθούν καν οι δυο γυναίκες. Τι άλλα σχέδια, όμως, έχει η παρουσιάστρια;

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με κάποιους χορηγούς της εκπομπής που είναι και προσωπικοί φίλοι και ζητά την απρόσκοπτη συνέχεια της συνεργασίας τους με ακόμη μεγαλύτερη προβολή τους. Το μόνο όρο που φαίνεται να έθεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι να διατηρηθούν αμετάβλητα τα ποσά των χορηγιών ή στην καλύτερη περίπτωση να μειωθούν ελάχιστα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα: Γιατί εξαφανίστηκε από τους θαυμαστές της και πώς περνάει μετά το τέλος της εκπομπής; 

Family stories: Σε ποιον λαμπερό γάμο παρευρέθηκαν οι γονείς και ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη; 

Ήρθε το τέλος: Ποιος βασικός συνεργάτης αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα