Ελένη Μενεγάκη: Αυτή τη διατροφή ακολουθεί για να διατηρεί το βάρος της στα 60 κιλά

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ελένη Μενεγάκη, έχει ήδη χάσει όλα τα κιλά της τέταρτης εγκυμοσύνης και πλέον ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής που τη βοηθά να έχει ενέργεια αλλά και να συντηρεί το βάρος της, το οποίο είναι 60 κιλά, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό Youweekly.gr Πρωινό: 1 ποτήρι γάλα άπαχο ή 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής άλεσης. Δεκατιανό: 1 φρούτο ή 1 γιαούρτι Μεσημεριανό: 1/2 φλιτζ. τσαγ. όσπρια και 2 κ.σ τριμμένο τυρί ή 30 γρ. τυρί φέτα μαζί με 120 γρ. ψημένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα (όχι τηγανητό) ή μοσχαρίσιο κρέας ή ψάρι και σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 2 κ.γ ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 φρούτο Βραδινό: Σαλάτα εποχής (ωμή ή βραστή) με 30γρ. τυρί ή 1 σαλάτα με 120 γραμμάρια ψητό κρέας λευκό ή κόκκινο. Διαβάστε ακόμη:  Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα