Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί οι συνεργάτες της ανανέωσαν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η Ελένη Μενεγάκη βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Σύμφωνα με το Peoplegreece.com η παρουσιάστρια θα ολοκληρώσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ημερομηνία αποκάλυψε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της πριν λίγες εβδομάδες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο μετά την έναρξη της «Ελένης», έγινε συζήτηση σχετικά με τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Με αφορμή, λοιπόν, αυτό, η «ωραία Ελένη» παραλήρησε τις συγκεκριμένες μεταγραφές με τις τηλεοπτικές.

Το συμβόλαιο της «βασίλισσας» της μεσημεριανής ζώνης δεν λήγει φέτος, οπότε δεν τίθεται θέμα «μετακόμισης» σε άλλη τηλεοπτική στέγη. Με ποιο τρόπο, όμως, το ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής; «Πες ότι τα κανάλια ήταν ομάδες, ήρθες εδώ, έκατσες κάποια χρόνια, πήγες στον Αντ1 έκατσες, μετά ξαναήρθες εδώ. Τι θα έκανε το παιδί σου; Ποια ομάδα θα υποστήριζε;», είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Ζαρίφη, με τη δημοσιογράφο να απαντά, χαριτολογώντας: «Ξέρεις κάτι που δε ξέρω; Είδες Θοδωρή πώς με πήγε από το ένα κανάλι στο άλλο και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και δεν άκουσα και το όνομα του καναλιού. Να πάρω ταξί να φύγουμε;».

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε, επισημαίνοντας: «Εδώ σε πάρκαρα παιδί μου. Αφού εδώ είμαστε κι εσύ ανανεώθηκες. Εγώ και του χρόνου εδώ θα είμαι… Ανανεώθηκε και ο Γκουντάρας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Αποκάλυψη τώρα: Έτσι αντέδρασε η Τατιάνα Στεφανίδου, όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη 

Οι περιπέτειες της Ελένης Μενεγάκη: Τα ανοιχτά μικρόφωνα, το τεχνικό πρόβλημα, το παραλήρημα της Αντωνίας Καλλιμούκου και η τηλεθεάτρια που της θύμισε το… Μάκη! 

Ελένη Μενεγάκη: Το δωμάτιο για τη νεογέννητη κορούλα της και οι προετοιμασίες για τη βάφτιση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα