Ελένη Μενεγάκη: Αυτές είναι οι διατροφικές της συνήθειες στην εγκυμοσύνη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η σε λίγο καιρό μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια σε λιγότερο από ένα μήνα υπολογίζεται να κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια, η οποία έπειτα από κάθε εγκυμοσύνη της συνεργάζεται με τον διατροφολόγο Ηλία Σακκά για να χάσει τα περιττά κιλά, αυτή τη φορά έχει καταφέρει να προσθέσει μόλις 11 στη σιλουέτα της. «Όταν έμεινε έγκυος ζύγιζε περίπου 58 κιλά» αναφέρει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!. Το ίδιο πρόσωπο αποκάλυψε πως η ωραία Ελένη στο διάστημα αυτής της εγκυμοσύνης «δεν στερείται τίποτα, τρώει ό,τι τραβάει η όρεξή της, αλλά με μέτρο. Έχει αναγκαστεί να αποχωριστεί τα αγαπημένα της θαλασσινά αλλά και σούσι, και αποφεύγει τα γλυκά, τα οποία έτσι και αλλιώς δεν της αρέσουν».

Η ωραία Ελένη τρώει όμως αυγά, κρέας και λαδερά και σπάνια ίσως πιει καφέ και τσάι. Το τελευταίο της γεύμα -συνήθως σαλάτα- δεν είναι ποτέ μετά τις 8.00 το βράδυ, εκτός αν ανταποκριθεί σε κάποιο κάλεσμα εκτός σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος του γνωστού περιοδικού που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα