Ελένη Φουρέιρα: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη της καταγωγής της

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τη χτεσινή αποκάλυψή της για την Αλβανική καταγωγή της, την οποία έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια εξαιτίας του ρατσισμού που έχει βιώσει στην Ελλάδα, έγινε το πρώτο θέμα της εγχώριας showbiz.

Περιοδικά, blogs και εκπομπές έσπευσαν να σχολιάσουν τη δήλωσή της στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και το περιοδικό Kool: «Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου».

Σήμερα η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Εδώ με τα πιο γλυκά πλάσματα του κόσμου … Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π ας στηρίξουμε όλοι αυτά τα “βήματα αγάπης”! #elepap #doingitforthekids, αύριο στο the mall, όλοι εκεί», δείχνοντας σε όλους την ευαίσθητη πλευρά της και παρακινώντας όλους να στηρίξουν με την προσφορά τους το φιλανθρωπικό αυτό έργο.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

 

elenifoureira, prwtominima, alvania, peoplegreece

 

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ας πούμε αλήθειες για τον ρατσισμό, την Αλβανία και την Ελένη Φουρέιρα

Το τρυφερό μήνυμα της Φουρέιρα στον Γιώργο Σαμαρά

Ελένη Φουρέιρα: Έστειλε selfie στον Σαμαρά για να πάρει δυνάμεις

Ελένη Φουρέιρα: Το μήνυμα για τη νίκη της εθνικής και η φωτογραφία του Σαμαρά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα