Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια χωρίς μακιγιάζ και extension είναι πιο ωραία από ποτέ

Η Ελένη Φουρέιρα μας έχει συνηθίσει σε iconic beauty looks. Από το video της για το Fuego, το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που μεταμορφώθηκε σε glow goddess μέχρι τα καθημερινά instagram posts, η τραγουδίστρια είναι μία γυναίκα-χαμαιλέων του makeup και των μαλλιών που δοκιμάζει συνέχεια διαφορετικά beauty looks, τα οποία εμπνέουν τους θαυμαστές της.

Χθες όμως σε μία πρωτοφανή κίνηση η Ελένη μοιράστηκε μια φωτογραφία που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ. Τι ήταν αυτή; Ένα εντελώς φυσικό look χωρίς εξτέ και μακιγιάζ που απλά αναδείκνυαν το κορίτσι που κρύβεται κάτω από την pop star.

Μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία παρακάτω και να θαυμάσετε το σθένος και το θάρρος της beauty queen που δεν ντρέπεται να εκτεθεί στο κοινό της. Μας αρέσουν τα πάντα σε αυτή τη φωτογραφία, γιατί όσο και να έχουμε αναλύσει και αντιγράψει τα look της pop star, τίποτα δεν μας γοητεύει περισσότερο από τη φυσική ομορφιά που μας κάνει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Σας αρέσει το εντελώς φυσικό look της Ελένης Φουρέιρα; Πείτε μας ένα comment στο Facebook.


View this post on Instagram

Just thinking about my new single… #tomame #newsingle #elenifoureira

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα