Έλενα Παπαρίζου: Δείτε την τραγουδίστρια με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά

Η Έλενα Παπαρίζου, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη δεύτερη πατρίδα της τη Σουηδία, βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής της, το χωριό Μουζάκι στην Καρδίτσα, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com Δεν ήταν μόνη της όμως, αλλά τη συνόδευε ο άνδρας της ζωής της, Ανδρέας Καψάλης με τον οποίο οργιάζουν οι φήμες πως σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σκοπός της επίσκεψής της ήταν οι εθνικές εκλογές μας. Η ίδια, είναι πολιτικοποιημένη και θέλησε να ασκήσει το δικαίωμά της. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK βρισκόταν εκεί και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο Γενικό Λύκειο του χωριού.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, έφτασαν στο Μουζάκι Καρδίτσας λίγο μετά τις 17.00 ώρα. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα, ήταν ντυμένη casual και δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ.

Επιπλέον ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή, μιλούσε σε όλους, υπόγραφε αυτόγραφα, φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές της, ενώ επισκέφτηκε τους συγγενείς της και αγαπημένους φίλους από τα παιδικά της χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

elena paparizouelena paparizou1

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Παπαρίζου: Σε νέο σπίτι με τον Αντρέα

Έλενα Παπαρίζου: Η επιβεβαίωση του γάμου της και η δυσκολία που προέκυψε

Έλενα Παπαρίζου: Τι θα έκανε αν το παιδί της, της έλεγε πως είναι gay;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα