Έλενα Παπαρίζου-Ανδρέας Καψάλης: Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους

Οι φήμες των τελευταίων ημερών τους ήθελαν παντρεμένους λίγο πριν την έλευση του καινούριου χρόνου και μάλιστα στην Σουηδία. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι ο γάμος της Έλενας Παπαρίζου και τουΑνδρέα Καψάλη θα γινόταν το καλοκαίρι που μας πέρασε, όμως ακυρώθηκε. Τα δημοσιεύματα όμως, περί«μυστικού γάμου» επανήλθαν κι αυτή τη φορά ακόμα πιο έντονα. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Peoplegreece,  η Έλενα Παπαρίζου δεν παντρεύτηκε μυστικά στη Σουηδία τον προηγούμενο μήνα. Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος από το περιβάλλον της, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, λέγοντας: «Η Έλενα και ο Ανδρέας δεν παντρεύτηκαν μυστικά στη Σουηδία», είπε και πρόσθεσε:«Μάλιστα ο λόγος ακύρωσης του γάμου τους, που ήταν να γίνει το καλοκαίρι, ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να ενώσουν το σόι της Έλενας, όπου το μισό ζει στην Καρδίτσα, το άλλο μισό στη Σουηδία, με τους συγγενείς του Ανδρέα που μένουν στον Καναδά. Αυτή είναι η πραγματική “τεχνική δυσκολία” και ψάχνουν τρόπους να επιλύσουν το ζήτημα. Μόλις βρεθεί η λύση, ο γάμος των παιδιών θα γίνει κανονικά», κατέληξε.

Να θυμήσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Καψάλη τα τελευταία δυόμιση χρόνια καισυγκατοικούν στο νέο τους σπίτι στη Βούλα.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου: Σε νέο σπίτι με τον Αντρέα

Έλενα Παπαρίζου: Η επιβεβαίωση του γάμου της και η δυσκολία που προέκυψε

Έλενα Παπαρίζου: Τι θα έκανε αν το παιδί της, της έλεγε πως είναι gay;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα