Ελευθερία Ρήγου: «Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν έβγαινα από το σπίτι, έβλεπα τηλεόραση και έτρωγα»

Η Ελευθερία Ρήγου ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς των προηγούμενων δεκαετιών. Όμορφη και ταλαντούχα, γνώρισε την απόλυτη δόξα, παίζοντας στην all time classic σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Μη φοβάσαι τη φωτιά», στο πλευρό του Γιώργου Νινιού και της Άννας Μιχαήλου, ενώ λίγα χρόνια μετά εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στις «Αέρινες Σιωπές».

Μετέπειτα έκανε ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και αφοσιώθηκε στο θέατρο, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από φώτα. Η ίδια όμως έδωσε λίγες ημέρες πριν το παρών στην πρεμιέρα της κωμωδίας «Κρέας» στο Αγγέλων Βήμα,έχοντας περισσότερα κιλά, χαρίζοντας όμως το πιο πλατύ της χαμόγελο στους φωτογράφους.

eleftheria-rigou, allages, peoplegreece, stefanidou

 

Να τι είχε δηλώσει αρκετό καιρό πριν στο Λοιπόν: «Εντάξει θα αδυνατίσω. Πάντα ένας ηθοποιός είναι ανασφαλής με την εικόνα του, κι εγώ έχω διάφορες ανασφάλειες, αλλά έχω μάθει να τα περνάω μέσα από άλλα δεδομένα, που πλέον δε με ενοχλεί τόσο πολύ, λέω: “Αυτή είμαι, σε όποιον αρέσει”. Έκλεισα κάπου τα ρολά, αποστασιοποιήθηκα. Σταμάτησαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Πηγαίνω σε όλους τους συναδέλφους, τους λέω: “Να με έχετε υπόψη σας”».

Σήμερα, η Ελευθερία Ρήγου ήταν καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με μεγάλη ειλικρίνεια μίλησε για την απίστευτη αλλαγή στην εικόνα της, την αποχή από τα φώτα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον ρατσισμό που έχει δεχτεί εξαιτίας των κιλών που έχει πάρει, την ψυχοθεραπεία που άρχισε να κάνει για να τα αντιμετωπίσει και τον χωρισμό που πέρασε.

eleftheria-rigou, allages, peoplegreece, stefanidou

 

«Κλείστηκα στον εαυτό μου, δεν έβγαινα από το σπίτι, έβλεπα τηλεόραση και έτρωγα. Ναι, βρήκα διέξοδο στο φαγητό», δήλωσε η ίδια και κατόπιν πρόσθεσε: «Ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά».

Τέλος, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως ο χωρισμός από τον σύζυγό της ήταν αποτέλεσμα της στασιμότητας στην εμφάνισής της -τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που μεγαλώνει το γιο της, όπως πρόσθεσε, δεν έχει κάνει κάποιο σημαντικό βήμα για να τα χάσει.

Δείτε το video με τις δηλώσεις της από την εκπομπή «Μία»:

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού από το παρελθόν:

eleftheria-rigou, allages, peoplegreece, stefanidou

eleftheria-rigou, allages, peoplegreece, stefanidou

 

eleftheria-rigou, allages, peoplegreece, stefanidou

 

eleftheria-rigou, allages, peoplegreece, stefanidou

 

Πηγή: Peoplergeece

Διαβάστε ακόμα:

Time Machine: Δείτε πως είναι σήμερα ο Jordy

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μανωλάκης Πώποτας από το «Καφέ της χαράς»

Δείτε πως είναι σήμερα η Κατερίνα Τοπάζη

Δείτε πως είναι σήμερα η Μπρέντα από το Beverly Hills 90210

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα