Εκθαμβωτική! Τον καλύτερό της εαυτό έδωσε η Κάτια Ζυγούλη στο Madwalk

Για 5η συνεχή χρονιά το Madwalk by Aperol Spritz –The Fashion Music Project έφερε κοντά τη μόδα με τη μουσική. Με παρουσιάστρια την Κάτια Ζυγούλη, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς  πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο 56 του Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η Κάτια εντυπωσίασε φυσικά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές και τα υπέροχα, λαμπερά bronde μαλλιά της που επιμελήθηκε η L’oreal Professionnel. Στην αρχή εμφανίστηκε με κόκκινο μάξι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μάλιστα, θέλοντας να μας δώσει μια μικρή γεύση από τα παρασκήνια, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν βγει στη σκηνή.

«Μόδα, ομορφιά, madwalk φύγαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

A video posted by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Στη δεύτερη εμφάνισή της πάνω στη σκηνή η Κάτια επέλεξε και πάλι τουαλέτα, όμως αυτή τη φορά σε λευκό χρώμα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Katia Zigouli

Η παρουσιάστρια του fashion event την οποία αν και την ταλαιπωρούσε μία ίωση αυτό δεν φάνησε στιγμή, στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη ένα στιγμιότυπο από πρόβα που έκανε πριν ανέβει στη σκηνή, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους. «Ασκήσεις φωνής!!! Που θα πάει θα ισιώσει! Σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Katia Zigouli, madwalk

Διαβάστε ακόμη: 

Red carpet report: Διαβάστε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες για τα looks των celebrities στο φετινό Madwalk

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα