Έκπληξη! Πρόταση γάμου on air στην πρεμιέρα του Celebrity Travel απόψε

Έκπληξη! Πρόταση γάμου on air στην πρεμιέρα του Celebrity Travel απόψε

Νέα σεζόν για το Celebrity Travel ξεκινά απόψε στις 20.00 το βράδυ στο νέο κανάλι Open. Ανακαλύπτοντας την παρθένα φύση και τις μαγικές παραλίες της Κόστα Ρίκα, παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη, ο Πάνος Βλάχοςκάνει τη δική του εκ βαθέων εξομολόγηση στον MrTravel, μιλώντας για τις αποφάσεις που έχει πάρει τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή και εξηγώντας γιατί τον ενοχλεί πολύ η ελληνική πραγματικότητα που βάζει συχνά όλα τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο «ίδιο καζάνι».

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο ηθοποιός -που πλέον ζει μόνιμα στο LA- μιλά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την πιθανότητα  να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, τις φήμες πως είχαν ψυχρανθεί με την Ελένη Φουρέιρα, τις δουλειές που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο Λος Άντζελες και τα επόμενα βήματά του. O Πάνος Βλάχος ξαφνιάζει τον Νίκο όταν του δηλώνει «Είμαι ότι καλύτερο έχει συμβεί στις σχέσεις μου», ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έχουμε και μια… πρόταση γάμου!

Η περιήγησή του Πάνο και του Νίκου στην καταπράσινη χώρα της κεντρικής Αμερικής ξεκινά από το Σαν Χοσέ, πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, και συνεχίζει στο πάρκο Μοραζάν. Όμως στην «πλούσια ακτή» (δηλαδή costa rica!) μπροστά στη ζούγκλα και τις παραλίες, οι πόλεις δεν είναι το ίδιο ενδιαφέρουσες. Έτσι, Νίκος και Πάνος αποφασίζουν να ξεκινήσουν για τον ποταμό Tarcoles όπου θα… αναμετρηθούν με τεράστιους κροκοδείλους στο πιο θεαματικό σαφάρι.

Το ταξίδι είχε γεύση από Ελλάδα, καθώς ο Νίκος και ο καλεσμένος του επισκέφτηκαν την περιοχή Grecia της Κόστα Ρίκα, που βρίσκεται σε υψόμετρο 999 μέτρων. Εκεί δεσπόζει μια κατακόκκινη εκκλησία γοτθικού ρυθμού, φτιαγμένη εξολοκλήρου από πλάκες Χάλυβα, η οποία έφτασε μέχρι εκεί έτοιμη σε κομμάτια από το Βέλγιο! Δεν ξέρουμε αν ο Πάνος έκανε την προσευχή του, αλλά το αμέσως επόμενο καρέ του Celebrity Travel του επιφυλάσσει μια όχι και τόσο απλή δοκιμασία: μαζί με τον Νίκο θα κάνουν zipline πάνω από τη ζούγκλα (ουσιαστικά θα διασχίσουν τη ζούγκλα κρεμασμένοι σε ένα σχοινί) για μια απόσταση 750 μέτρων και ταχύτητες που άγγιξαν τα 70 χλμ/ώρα! Αδρεναλίνη στο κόκκινο…

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του Celebrity Travel σήμερα στις 20.00 το βράδυ στο Open TV. Δέστε τις ζώνες σας, το ταξίδι ξεκινά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα