Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Φωτογραφικά στιγμιότυπα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη.

H παρουσιάστρια του Alpha διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως πριν από δύο εβδομάδες έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση που έκανε λόγο, ότι η «ωραία Ελένη» έχει ξαφνικές αδιαθεσίες, λιγούρες, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να πιστέψουν ότι είναι έγκυος.

Στο παρελθόν, πολλές φορές, φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ωστόσο όλες διαψεύστηκαν.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού You επιβεβαιώνει με επιφύλαξη αυτή τη φορά το ευτυχές γεγονός και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στον γυναικολόγο της, πανεπιστημιακό καθηγητή (Δ.Σ.). Οι φωτογραφίες δείχνουν την κοιλίτσα της ελαφρώς φουσκωμένη και παρατηρήσαμε, μάλιστα, ότι κατά την είσοδό της στο ιατρείο είχε το παντελόνι της ξεκούμπωτο! Φυσικά, μια επίσκεψη σε γυναικολόγο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μια γυναίκα είναι έγκυος.

Menegaki, egkuos. peoplegreece

Menegaki, egkuos. peoplegreece

Χριστίνα Πολίτη στο cosmopoliti.com φαίνεται να ενισχύει την είδηση της εγκυμοσύνης, κάνοντας λόγο για καλά διασταυρωμένες πηγές.

Menegaki, egkuos. peoplegreece

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Η ώρα του μωρού: Συμβουλές και tips για τις εγκύους από την Ελένη Μενεγάκη

Χάρης Ρώμας: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη»

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβηκε στην καρότσα και δήλωσε την αγάπη της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα