Έγινε η έκπληξη στις μεσημεριανές εκπομπές: Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Η μάχη της τηλεθεάσης μόλις ξεκίνησε για τις μεσημεριανές εκπομπές που πλέον αρχίζουν σιγά σιγά να κοιτούν με σοβαρότητα τα ποσοστά τηλεθέασης, αν και είναι νωρίς. Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια πολύ καλή εβδομάδα, αλλά μόλις μπήκε στην αρένα η Ελένη Μενεγάκη, χάθηκαν τα μεγάλα της ποσοστά, αφού η “βασίλισσα” βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά με μεγάλη διαφορά που άγγιξε τις 20 μονάδες! Εκτός αυτού, στο παιχνίδι υπάρχει -έστω και για μια ώρα- και ένας τρίτος παίκτης.

Ο λόγος φυσικά για το «Αυτά είναι» της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη, το οποία ξεκινάει στις 15:00 και ως τις 16:00 παίζει απέναντι στις δύο κυρίες. Χθες, λοιπόν για την μία ώρα που οι τρεις εκπομπές έπαιζαν ταυτόχρονα, έλαβον τα εξής ποσοστά:

Ελένη Μενεγάκη 24%

Ηλιάκη-Πουνέντης 9,1%

Τατιάνα Στεφανίδου 7,3%

Μία επιτυχία για την εκπομπή του ΣΚΑΪ και τροφή για σκέψη για το επιτελείο της Τατιάνας, καθώς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με την τρίτη θέση, έστω και για μια ώρα. Ο μέσος όρος των εκπομπών στο δυναμικό κοινό 15-44 ήταν 25,4% για την Ελένη Μενεγάκη, 8% για την Τατιάνα και 9,9% για τους Ηλιάκη-Πουνέντη. Μία εκπομπή, που είναι σταθερή αξιά (Ελένη), μια αγαπημένη παρουσιάστρια (Τατιάνα) σε ένα καινούργιο concept και μία εντελώς καινούργια εκπομπή (Ηλιάκη-Πουνέντης), που ψάχνει τα πατήματά της. Και σε λίγο, έρχεται ακόμα ένας ανταγωνιστής, αμέσως μετά, καθώς ο ALPHA ξεκινάει με την νέα τετράδα του, που θα παίζει για λίγο απέναντι στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβηκε στην καρότσα και δήλωσε την αγάπη της

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός και η Ελένη Μενεγάκη»

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα