Ευτυχώς: O Ryan Gosling επιστρέφει στην υποκριτική

Θυμάστε που ο Ryan Gosling πριν από περίπου ένα χρόνο αποκάλυψε πως αποχωρεί από την υποκριτική σκορπίζοντας τον τρόμο στους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον πλανήτη; Από τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έχασαν τον ύπνο αλλά και το μυαλό τους. Όπως αποδεικνύεται από τις τελευταίες εξελίξεις αυτή η παύση ήταν πολύ προσωρινή και τώρα όλοι μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι καθώς ο σταρ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία στην οποία θα είναι και παραγωγός σύμφωνα πάντα με το «The Hollywood Reporter».

Η «Warner Bros Pictures» θέλει να κάνει μια ταινία για τον θρυλικό σκηνοθέτη και μουσικό χορογράφο Busby Berekley, ο οποίος έφτασε στο απόγειο της καριέρας του κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής του Hollywood. Έγινε διάσημος με χορογραφίες του που κέρδισαν Oscar σε ταινίες όπως to «42nd Street».

Έτσι, ο Gosling μαζί με τον Marc Platt ενώνουν τις δυνάμεις τους ως παραγωγοί σε αυτή τη βιογραφία της οποίας το σενάριο είναι προσαρμοσμένο από το βιβλίο «Buzz: η ζωή και η τέχνη του Busby Berkeley» που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα Spivak. Ο γοητευτικός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην κινηματογραφική αυτή μεταφορά. Να θυμίσουμε, πως ένα χρόνο πριν, ο ίδιος δήλωνε: «Νομίζω, πως αυτή τη στιγμή το καλύτερο για μένα είναι να αποσυρθώ από την υποκριτική και επαναξιολογήσω γιατί αλλά και πώς κάνω, αυτό που κάνω». 

Διαβάστε ακόμη: 

Vivienne Westwood: Γιατί κάνει ντους δημοσίως η πασίγνωστη σχεδιάστρια;

Η Jackie O και το πρώτο διάσημο selfie

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα