Έφτασε η στιγμή: Η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε από την εκπομπή για να γεννήσει

Για πρώτη φορά από την μέρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, είδαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα στη θέση της, να μας καλησπερίζει, να εύχεται χρόνια πολλά, να μαγειρεύει και να συντονίζει το πάνελ. Ο δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com, της εκπομπής πήρε τη θέση της παρουσιάστριας αφού η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να μείνει σπίτι για να ξεκουραστεί. Δεν το λέμε εμείς…

«Η Ελένη είναι σπίτι της, μας παρακολουθεί και ξεκουράζεται. Σπάνιο αυτό για αργίες αλλά μια φορά μας την έκανε», είπε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε: «Μας την έκανε, αλλά, για λόγο μας την έκανε».

Η Ελένη Μενεγάκη είναι στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται από μέρα σε μέρα να γεννήσει, αφού δημοσιεύματα την ήθελαν να φέρνει στον κόσμο το παιδί της την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Η παρουσιάστρια εξάλλου, άφησε πολλά υπονοούμενα στη χθεσινή της εκπομπή, που προμήνυαν την σημερινή της απουσία.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πότε η Ελένη Μενεγάκη θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com βρίσκεται σπίτι της και απολαμβάνει την εκπομπή από μακριά καθώς έχει προγραμματίσει να γεννήσει την ερχόμενη Κυριακή. Όσο μπορεί δηλαδή κανείς να προγραμματίσει τον ερχομό ενός παιδιού. Εμείς της να έρθει εύκολα και με ένα πόνο!

Δείτε επίσης:

Ο Γιώργος Πολυχρονίου ξεσπά εναντίον της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν έχει ταλέντο. Ήταν θέμα συγκυριών, τακτικής, εξυπνάδας και εμπειρίας»

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη: «Παιδιά το παίρνω πάνω μου…»

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε -κατά λάθος- πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα