Εφτά τρόποι που θα κάνουν να χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα
Getty Images

Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Bella Thorne, Lana del Rey και πολλές ΠΟΛΛΕΣ celebrities ακόμα έχουν καταφέρει να κάνουν όλες τις υπόλοιπες να τις αντιγράφουν και να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη με φουσκωμένα χείλη. Εκτός από τις αισθητικές μικροεπεμβάσεις βέβαια, τις οποίες κάνουν οι διάσημες της ξένης και εγχώριας σόουμπιζ, υπάρχουν και πιο εύκολοι, μη μόνιμοι τρόποι να αποκτήσετε πιο σαρκώδη χείλη.

Overlining

Το overlining είναι η τεχνική «μεγαλώνει» τα χείλη με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Ξεκινάτε σχηματίζοντας το περίγραμμα των χειλιών σας ακριβώς πάνω από τη φυσική γραμμή τους –εκεί που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτό το χρώμα και πριν ξεκινήσει η επιδερμίδα σας. Στη συνέχεια γεμίζετε με ένα ματ –απαραιτήτως!- κραγιόν στην ίδια απόχρωση και τέλος τοποθετείτε λίγο γκλος στο κέντρο του κάτω χείλους.

Λάμψη

Εκτός από το μολύβι, το οποίο πρέπει να τοποθετείται στρατηγικά εκτός της γραμμής των χειλιών, η λάμψη είναι ο δεύτερος μεγάλος σας σύμμαχος. Απλώστε λίγο highlighter στο μέσο του άνω χείλους, για να τραβήξετε  τα βλέμματα όλων στο πιο σέξι σημείο του στόματος και θα τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Lip Plumpersglamglow, plumprageous lip gloss, χείλη

Plumprageous Gloss Lip Treatment της Glamglow, 22€

Στην αγορά πλέον κυκλοφορούν πολλά προϊόντα  (βλέπε lip gloss ή κραγιόν), τα οποία περιέχουν συστατικά που δημιουργούν υπεραιμία, με αποτέλεσμα να «φουσκώνουν» τα χείλη για αρκετές ώρες.

Gadgets

Στην αγορά θα βρείτε πολλά προϊόντα που λειτουργούν σα βεντούζα, την οποία φοράτε στα χείλη σας και ρουφάτε, με αποτέλεσμα όταν το βγάλετε τα χείλη σας να είναι εμφανώς πιο μεγάλα. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη μέθοδος δεν έχει μεγάλη διάρκεια, οπότε θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία συνέχεια. Plus, θα δείχνετε τουλάχιστον αστείες.

Getty Images, χείλη
Getty Images

Απορροφήσιμα υλικά

Η πιο μόνιμη λύση και αυτή που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities είναι η αυξητική χειλιών με απορροφήσιμα από τον οργανισμό υλικά (με πιο δημοφιλές να είναι το υαλουρονικό οξύ). Η μέθοδος αυτή είναι ασφαλής –καθώς υαλουρονικό παράγει από μόνο του το σώμα-, τα αποτελέσματα είναι επιτυχή και διαρκεί για έξι με δώδεκα μήνες.

Σιλικόνη

Ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται στα χείλη από μία μικρή οπή. Θεωρείται ασφαλής μέθοδος, καθώς η σιλικόνη δεν προκαλεί αντίδραση στον οργανισμό, ενώ αφαιρούνται με ευκολία όταν το θελήσετε. Το αποτέλεσμα παρόλα αυτά δεν είναι και τόσο φυσικό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα