«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών ο DJ Avicii

Φτωχότερος ο χώρος της μουσικής καθώς ακόμα ένας γνωστός καλλιτέχνης που χάνει τη ζωή του και μάλιστα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Ο λόγος για τον DJ και παραγωγό Tim Bergling.

Ο Avicii, όπως είναι γνωστός παγκοσμίως, «έφυγε» σήμερα το απόγευμα από τηζωή μόλις στα 28 του χρόνια. Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του στα μέσα ενημέρωσης. «Με λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του Tim Bergling, γνωστού και ως Avicii. Βρέθηκε νεκρός στο Muscat του Oman το απόγευμα της Παρασκευής 20 Απριλίου. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της. Δεν θα δοθούν επιπλέον δηλώσεις», σημειώνει η επίσημη ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως το 2016 ο Avicii είχε δηλώσει πως απομακρύνεται από τη μουσική βιομηχανία για λόγους υγείας. Ο ίδιος υπέφερε από παγκρεατίτιδα για πολλά χρόνια, λόγω του πάθους του για το ποτό.

Hey brother ✌️

A post shared by Avicii (@avicii) on

Καλό Παράδεισο.

Ο Tim Bergling, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1989. Έγινε γνωστός στον επαγγελματικό χώρο ως Avicii.  Ήταν Σουηδός DJ, remixer, μοντέλο, και μουσικός παραγωγός. Ο Avicii κατατάχθηκε στο No. 6 της κατάταξης Top 100 DJs από το DJ Magazine για το 2011, και κατατάχθηκε ακόμη ψηλότερα, συγκεκριμένα στο No. 3 της κατάταξης Top 100 DJs από το DJ Magazine για το 2012. Στις 29 Μαρτίου του 2016 ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τις συναυλίες και τα tour αλλά συνέχισε να είναι ενεργός στην παραγωγή τραγουδιών.  O Avicii, κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως την Madonna και τους Coldplay. Στις επιτυχίες του συμπεριλαμβάνονται τα Wake Me Up, Hey Brother και πιο πρόσφατα το Lonely Together με την Rita Ora.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα