Editor’s Pick: Τα γυαλιά ηλίου Linda Farrow

Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Ναι, είναι πραγματικά δύσκολη. Όσο υπέροχο και συναρπαστικό είναι το να εργάζεται κανείς στη μόδα, άλλο τόσο επίπονο μπορεί να γίνει μερικές φορές. Ο λόγος είναι απλός: ψάχνοντας να βρούμε τα καλύτερα κομμάτια για να σας προτείνουμε, συνεχώς ανακαλύπτουμε νέα που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας, με αποτέλεσμα αυτή η wishlist να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Αυτή τη φορά, κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς -για εσάς, όχι για εμάς- ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Τα υπέροχα γυαλιά ηλίου Linda Farrow, είναι ένα κομμάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Πολυτέλεια που είναι πραγματικά ξεκάθαρη, σε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο μέταλλο και βραχίονες στο χρώμα της ταρταρούγας. Οι χρυσοί φακοί-καθρέφτες είναι ακόμα ένα στοιχεία που κάνει τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου πιο μυστηριώδη και ερωτεύσιμα -ναι γίνεται να ερωτευτούμε ένα αντικείμενο δεν υπάρχει αμφιβολία πάνω σ’αυτό.

Το κόστος τους βέβαια είναι σχεδόν απαγορευτικό, καθώς ξεπερνούν τα 700 ευρώ, γεγονός που τα καθιστά απλώς ένα άπιαστο όνειρο. Αν παρόλα αυτά εσείς έχετε, και θέλετε να διαθέσετε ένα τόσο μεγάλο ποσό για τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου μπορείτε να τα βρείτε στο www.net-a-porter.com. 

Διαβάστε ακόμα:

Olivia Palermo: Δώδεκα λόγοι που μας κάνουν να λατρεύουμε το στιλ της

8+1 Fashion Standards που πρέπει να έχετε κατακτήσει μέχρι τα τριάντα σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα