Editor’s pick: Το δαχτυλίδι της εταιρείας Angelo di Spirito Rosa

Θα έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετό καιρό τα πολλά δαχτυλίδια είναι τάση. Πολλοί από τους πιο σημαντικούς Οίκους τα έχουν χρησιμοποιήσει στην πασαρέλα και όχι μόνο και φυσικά όλο αυτό έχει περάσει και στην καθημερινότητα των απλών ανθρώπων, με αποτέλεσμα εμείς να ψάχνουμε τα πιο ιδιαίτερα που θα στολίσουν τα δάχτυλά μας.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης λοιπόν, ανακαλύψαμε ένα δαχτυλίδι που ανήκει σε μια ελληνική εταιρεία. Η Angelo di Spirito Rosa διαθέτει έτσι κι αλλιώς πολύ ξεχωριστά κοσμήματα μας έκανε να ερωτευτούμε ένα από τα δαχτυλίδια που έχει στη συλλογή της. Πρόκειται λοιπόν για ένα κόσμημα από ροδιωμένο ασήμι, το οποίο αποτελείται από δύο κομμάτια επί της ουσίας, που ενώνονται με μία αλυσίδα, διακοσμημένη με ημιπολίτιμους λίθους. Μπορείτε να το φορέσετε σε ένα δάχτυλο, ή δύο, ενώ είναι τόσο διακριτικό, ώστε να μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με άλλα δαχτυλίδια που ήδη έχετε στη συλλογή σας.

Αν λοιπόν το λατρέψατε όσο και εμείς, σας ενημερώνουμε ότι κοστίζει 135 ευρώ και πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online στο www.angelodispiritorosa.com. Μην ξεχνάτε πως αν επιλέξετε κόσμημα από τη συγκεκριμένη εταιρεία, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το αγαπημένο σας αντικείμενο μέσα σε μια ιδιαίτερη συσκευασία που μάλιστα έχει βραβευτεί και σε παγκόσμιο διαγωνισμό design.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη & Μαρία Ηλιάκη: Ποια φόρεσε το λεοπάρ φόρεμα καλύτερα;

Best dressed: Τι φόρεσαν οι πιο καλοντυμένες celebrities την εβδομάδα που πέρασε;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα