Editor’s Choice: Βρήκαμε το πιο φρέσκο, καλοκαιρινό άρωμα

Θέλετε να μυρίζετε υπέροχα το καλοκαίρι, αλλά δεν θέλετε να συνεχίσετε να φοράτε τα βαριά αρώματα του χειμώνα; Έχουμε την τέλεια πρόταση για εσάς!

Δημιουργημένο το 2011 από τον αρωματοποιό Jacques Cavallier, το Eau Fraîche Thé des Vignes (33,60€ τα 100mL)  της Caudalie αιχμαλωτίζει το ηλιοβασίλεμα που λούζει τους γλυκούς αμπελώνες σε μια αισθησιακή, απογευματινή ευωδία πούδρας. Αισθησιακό, τρυφερό και θηλυκό με αρωματικές νότες που φέρνουν στο νου τημυρωδιά λευκών musks, νερολί και τζίντζερ, συνδυάζοντας μια αίσθηση ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού. Εθιστικό, μυστηριώδες και απαλό, σαν τη χορτασμένη από ήλιο φλούδα του ώριμου σταφυλιού, είναι ένα άρωμα για κάθε στιγμή της ημέρας και ιδανικό για αυτή τη σεζόν. caudalie

Με το ίδιο υπέροχο άρωμα κυκλοφορούν και άλλα προϊόντα για να μυρίζετε τέλεια σε κάθε στιγμή της μέρας σας. Nourishing body lotion για ενυδατωμένη επιδερμίδα στο σώμα, shower gel για να μυρίζετε τέλεια από τη στιγμή που βγαίνετε από το ντους, hand & nail cream για απαλά χέρια και όμορφα νύχια και body & hair nourishing oil για λαμπερό δέρμα και μαλλιά, όλα τα προϊόντα είναι απαραίτητα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εμείς πάντως εδώ στο InStyle το ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή που το μυρίσαμε! Φρέσκο, ανάλαφρο, εθιστικό και “καθαρό”, το Eau Fraîche Thé des Vignes πλέον έρχεται παντού μαζί μας και δεν σκοπεύουμε να το αφήσουμε από τα χέρια μας μέχρι τον ερχομό του φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα