Editor’s Choice: Βρήκαμε το ενυδατικό σπρέι για εσάς που βαριέστε τις κρέμες σώματος

Συγκεντρώνοντας τη δύναμη φυσικών, «ηλιόλουστων» συστατικών, το Le Petit Marseillais δημιούργησε τη σειρά Sublimante, με πρωταγωνιστές το Έλαιο Βερίκοκου (ένα έλαιο με χρυσαφένιο χρώμα βγαλμένο από τον πυρήνα βερίκοκων που συλλέγονται κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο) και το Λευκό Κρίνο (ένα σύμβολο θηλυκότητας και αγνότητας κι ένα συστατικό που χρησιμοποιούσαν ανέκαθεν σε συνταγές ομορφιάς).

Η νέα σειρά περιποίησης σώματος περιλαμβάνει ένα αναζωογονητικό κρεμώδες αφρόλουτρο, ένα θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος και ένα ενυδατικό σπρέι. Το αποτέλεσμα είναι μια επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλά αρωματισμένη, με μια λάμψη καλοκαιριού που κρατά όλο το χρόνο.InStyle_600x600

Εμείς τα έχουμε ήδη λατρέψει όλα, αλλά δεν μπορέσαμε να μην ξεχωρίσουμε το Sublimante Express Moisturizing Spray. Σχεδιασμένο για τη σύγχρονη, πολυάσχολη γυναίκα με πολύ ξηρή επιδερμίδα, προσφέρει στο δέρμα άμεση ενυδάτωση, χάρη στο έξυπνο σπρέι. Ειδικά εσείς που βαριέστε να απλώνετε κρέμες στο σώμα σας θα το λατρέψετε, αφού με μία απλή κίνηση έχετε τη δυνατότητα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Το σπρέι διαχέει ομοιόμορφα το ενυδατικό γαλάκτωμα (με ανάλαφρη υφή) που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας.

Πώς χρησιμοποιείται; Kρατήστε το σπρέι σε απόσταση περίπου 20 εκ. από το δέρμα σας και ψεκάστε συνεχόμενα. Στη συνέχεια, απλώστε το απαλά με την παλάμη σας στην επιδερμίδα. Για μέγιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιείστε το καθημερινά.

Tip: Κατά την εφαρμογή, κρατήστε το όρθιο ή ανάποδα για να ενυδατώσετε όλο το σώμα σας με έναν μόλις ψεκασμό! Χάρη στην ανάλαφρη υφή και το καλοκαιρινό του άρωμα, το ενυδατικό αυτό σπρέι σας χαρίζει αίσθηση άνεσης και ευεξίας, όλη μέρα! Η επιδερμίδα σας είναι ενυδατωμένη, λαμπερή και όμορφη για 24 ώρες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα