Editor’s Choice: Το ένα προϊόν που θα χρειαστείτε από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι

Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα και μόνο προϊόν που θα μπορούσατε να χρησιμοποιείτε καθημερινά από τώρα μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού ποιο θα ήταν; Όχι, το αντηλιακό δεν πιάνετε, γιατί θεωρούμε δεδομένο πως θα το εφαρμόζετε από την κορυφή μέχρι τα νύχια κάθε μέρα. Αν δεν το κάνετε.. we are judging you και φροντίστε να ξεκινήσετε φέτος.

Θα ήταν λοιπόν ένα κραγιόν, μία μάσκαρα, ένα lip balm, μία κρέμα ή… ένα spray mist; Εμείς ξεκάθαρα ψηφίζουμε το τελευταίο και έχουμε πολύ καλούς λόγους για αυτό.

Γιατί χρειάζεστε ένα spray mist

Αναζωογονούν, καταπραΰνουν, ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, δροσίζουν και όλα αυτά μόνο με ένα ψέκασμα. Ειδικά τις μέρες που κάνει πολύ ζέστη –και ναι, αυτές οι μέρες είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε- ένα τέτοιο σπρέι κυριολεκτικά θα σας σώσει. Μπορείτε να το ψεκάζετε όσο συχνά θέλετε, ενώ αν το χρησιμοποιήσετε πριν από το σέρουμ και την κρέμα σας, το πρόσωπό σας θα δείχνει πολύ πιο ενυδατωμένο, λαμπερό και υγιές.

Δικό μας αγαπημένο αυτή την εποχή είναι το Αναζωογονητικό Luxurious Suncare Hydrating Antioxidant Spray Mist από την Intermed, το οποίο περιέχει υαλουρονικό, προβιταμίνη Β5, εκχύλισμα αγγουριού, χαμομηλιού και σταφυλιού.

LUXURIOUSSUNSPRAYMIST01, spray mistΓιατί ξεχωρίζουμε το Luxurious Suncare Hydrating Antioxidant Spray Mist

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα χάρη στο συνδυασμό Προβιταμίνης Β5 και Υαλουρονικού, και η πλούσια σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα αγγουριού, αναζωογονεί και δροσίζει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Το εκχύλισμα χαμομηλιού που περιέχει έχει καταπραϋντική δράση και βοηθά στην αποφυγή εμφάνισης ερεθισμού, ενώ το εκχύλισμα σταφυλιού έχει αντιοξειδωτική δράση για την προστασία από την πρόωρη γήρανση. Δεν περιέχει άρωμα και parabens, οπότε είναι ιδανικό ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Πιστέψτε μας, το χρειάζεστε τώρα για αναζωογόνηση στο γραφείο και για δροσιά και ανακούφιση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εμείς πάντως δηλώνουμε in love! Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα