Editor’s choice: H τσάντα της εταιρείας Staff

Μετά τα παπούτσια, το επόμενο μεγάλο φετίχ σχεδόν όλων των γυναικών είναι οι τσάντες. Ποτέ δεν είναι αρκετές και χρειάζεται πάντα μία νέα που θα ταιριάζει με το σύνολο που αγοράσαμε πιο πρόσφατα. Σίγουρα λοιπόν διαθέτετε και εσείς παραπάνω από μία τσάντες, τις οποίες μπορεί να συνδυάζετε με τα παπούτσια ή με κάποιο άλλο κομμάτι του συνόλου σας. Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες που επιλέγουν τις πιο edgy τσάντες ενώ το ντύσιμό τους κινείται σε απλές και πολύ κλασικές γραμμές.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε θα λατρέψετε τη νέα μας «ανακάλυψη». Πρόκειται για μία τσάντα ώμου με την υπογραφή της εταιρείας Staff, η οποία είναι σε κλασικό animal print -που είναι τάση και για τον χειμώνα που διανύουμε- και διαθέτει λουράκι από χρυσή αλυσίδα. Ο συνδυασμός είναι κατάλληλος τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σας υποχρεώσεις γιατί μπορείτε να τη συνδυάσετε με casual ή και πιο βραδινά ρούχα. Αν είστε αυθεντία στο mix & match μη διστάσετε να φορέσετε ένα ακόμα print στις ίδιες αποχρώσεις για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό και μη αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αν θέλετε κάτι πιο ασφαλές, προτείνουμε το total black αλλά και το total denim look που θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο με ένα τόσο ιδιαίτερο αξεσουάρ.

Η εν λόγω τσάντα είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και εν όψει τον γιορτών είναι η καλύτερη ιδέα για ένα δώρο στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Δέκα jeans που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα

Αυτή είναι η ιδανική συλλογή για φέτος τα Χριστούγεννα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα