Editor’s choice: Τo boyfriend παντελόνι της εταιρείας Salt & Pepper Denim

To denim είναι μια ιστορία αγάπης γιατί το αγαπάμε σε όλες του τις μορφές και ποτέ δεν το βαριόμαστε όσα χρόνια και αν περάσουν. Για κάθε σεζόν βέβαια υπάρχει και ένα κομμάτι που ξεχωρίζουμε για διαφορετικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της φετινής αναζήτησης γι’ αυτό το τέλειο denim παντελόνι, βρήκαμε ένα κομμάτι σε γραμμή boyfriend -που είναι πλέον κλασική- και που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Πρόκειται για το παντελόνι της ελληνικής εταιρείας Salt & Pepper Denim το οποίο έχει διακριτικά σχισίματα, που το κάνουν τόσο μοντέρνο όσο πρέπει, αλλά και ευκολοφόρετο, καθώς με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο. Εμείς θα το φορέσουμε με ένα oversized, πλεκτό πουλόβερ, που είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα και θα το συνδυάσουμε με κλασικές, ψηλοτάκουνες γόβες για ένα efortlessly chic αποτέλεσμα.

Η Salt & Pepper Jeans έχει ξεκινήσει από την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από δύο νέα παιδιά, την Ιωάννα και τον Βασίλη, που έχουν τεράστια αδυναμία στο casual ντύσιμο. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους brand, το οποίο υπογράφει denim παντελόνια και σορτς για όλα τα γούστα. Επηρεασμένοι από το streetstyle αλλά και τις διεθνείς τάσεις της μόδας, έχουν σχεδιάσει σειρές από πολύ stylish και καλόγουστα jeans τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.  Τα προϊόντα τους είναι 100 % ελληνικά καθώς όλη η διαδικασία παραγωγής τους γίνεται στη χώρα μας. Όπως χαρακτηριστικά μας είπαν οι δύο εμπνευστές του brand, είναι βασική αρχή της εταιρείας να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και την εγχώρια αγορά.

Το παντελόνι που έχει μπει στις πρώτες θέσεις της wishlist μας, κοστίζει 87 ευρώ και αν θέλετε και εσείς να το αποκτήσετε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα της Salt & Pepper Denim στο Facebook, όπου μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα σχέδια της χειμερινής συλλογής, αλλά και τα σημεία πώλησης στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ποια είναι η νικήτρια του μεγάλου poll του InStyle για τα celebrity μαλλιά

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα