Editor’s choice: Αν παντρεύεστε και δε θέλετε να φορέσετε νυφικό, αυτό είναι το φόρεμα που χρειάζεστε

Είναι μια περίοδος που γίνονται πολλοί γάμοι. Οι περισσότερες νύφες έχουν ήδη βρει αυτό που θα φορέσουν στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, αλλά είναι και αρκετές αυτές που είτε δεν έχουν καταλήξει, είτε δεν πιστεύουν πως το νυφικό είναι αυτό που τους ταιριάζει. Η δική μας άποψη είναι πως δε χρειάζεται να φορέσετε απαραίτητα νυφικό για να είστε μια πανέμορφη νύφη, και ιδιαίτερα τώρα, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που προσπαθούμε όλοι να μειώσουμε τα έξοδά μας, υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικές.

leuko forema, grace gely, homepage image

Βρήκαμε λοιπόν ένα φόρεμα το οποίο μπορείτε να φορέσετε αν θέλετε να είστε διαφορετική νύφη. Είναι απλό, είναι αέρινο, κολακεύει όλες τις σιλουέτες γιατί έχει διακριτικό λάστιχο στη μέση και ανοίγει στο κάτω μέρος του, ενώ παράλληλα είναι εξώπλατο και άρα θα σας κάνει όσο εντυπωσιακή χρειάζεται. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σανδάλια, αν θέλετε να είστε μια πιο casual νύφη, ή ακόμα και με πλατφόρμες, αν χρειάζεστε λίγο «ύψος». Το look σας θα ολοκληρωθεί τέλεια με beach waves, όπως αυτά που είχε κάνει η Δέσποινα Καμπούρη -αν θυμάστε- στον γάμο της, ή με ένα στεφάνι από πλεξούδες, το οποίο θα δώσει στην εμφάνισή σας αυτόν τον τόσο επίκαιρο boho αέρα.

Αν σας άρεσε όσο και σε εμάς να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το φόρεμα είναι φτιαγμένο στην Ελλάδα και φέρει την υπογραφή της Grace Gely, ενώ κοστίζει 91.20 ευρώ. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. 

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά για πρώτη φορά: Τι συμβαίνει στη σχέση του με την σύντροφό του, Κατερίνα Κόκλα και γιατί βρίσκονται σε απόσταση;

Η Kendall Jenner με Solace London

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα