Editor’s choice: Αυτό είναι το ωραιότερο φόρεμα της άνοιξης

Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες ο καιρός ήταν πολύ ηλιόλουστος και μας έκανε να σκεφτούμε για ακόμα μία φορά την άνοιξη. Αν και σήμερα πάλι συννέφιασε το «κακό» είχε ήδη γίνει και η αναζήτηση των ωραιότερων κομματιών για τη νέα σεζόν είχε ήδη αρχίσει. Επηρεασμένες λοιπόν από τα βραβεία Όσκαρ την τιμητική τους σ’ αυτό το online shopping είχαν τα φορέματα.

Κάπως έτσι λοιπόν συναντήσαμε αυτό το φλοράλ, κοντό φόρεμα από τα καταστήματα Zara το οποίο είναι η επιτομή της κομψότητας. Είναι πολύ θηλυκό και μπορεί να φορεθεί από όλους τους σωματότυπους, μιας και στο κάτω μέρος του είναι σε γραμμή άλφα, πράγμα που σημαίνει ότι θα «κρύψει» τυχόν επιπλέον πόντους στην περιφέρεια. Τα χρώματά του είναι τόσο ανοιξιάτικα που μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την ωραιότερη εποχή του χρόνου, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα παπούτσια που έχουμε στη συλλογή μας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα, μέχρι sneakers, ανάλογα με το στιλ και τη διάθεση που έχουμε.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως αν και πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν ανοιξιάτικο κομμάτι ανυπομονούμε να το αποκτήσουμε και να το φορέσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και θα το κάνουμε πράξη καθώς μπορεί να φορεθεί ακόμα και με ψηλοτάκουνα μποτάκια σε κάποια ανοιχτή απόχρωση. Αν συμφωνείτε μαζί μας τότε να σας ενημερώσουμε πως κοστίζει 59.95 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Oscars 2015: Δείτε όλες τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των βραβείων

Oscars after party: Δείτε τι φόρεσαν οι stars για το μεγάλο πάρτι μετά την απονομή

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα