Editor’s choice: Αυτά τα βραχιόλια θα φορέσουμε όλη την άνοιξη

Σας έχουμε πει ήδη πολλές φορές πως η άνοιξη που -μάλλον- έρχεται θα είναι η πιο boho εποχή των τελευταίων χρόνων, καθώς η αναβίωση των 1970s στη μόδα θα είναι έντονη σε ρούχα, παπούτσια και όχι μόνο. Ένα λοιπόν από τα στοιχεία αυτής της δεκαετίας είναι και τα κοσμήματα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κάνετε mix ‘n’ match κοσμημάτων και αξεσουάρ γενικότερα, φορώντας πολλά μαζί, κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια κλπ.

Εμείς ήδη ψάχνουμε τα ωραιότερα, που θα συνδυάσουμε με τις αέρινες, πολύχρωμες τουνίκ, τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα και τα σουέντ φορέματα και ένα από τα κοσμήματα που μας έκαναν εντύπωση είναι αυτό το σετ που αποτελείται από δύο βραχιόλια και φέρει την υπογραφή της εταιρείας Swarovski. Πρόκειται για δύο διακριτικά, λεπτά βραχιόλια, διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, τα οποία μπορείτε να φορέσετε είτε μαζί με άλλα στον καρπό, είτε μόνα τους στο μπράτσο σας, καθώς το μέγεθός τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις διαστάσεις του χεριού σας, αλλά και ανάλογα με το πού θέλετε να τα φορέσετε. Είναι τόσο διακριτικά ώστε να φορεθούν άνετα το πρωί, αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακά ώστε να αναβαθμίσουν το βραδινό σας look.

Αν σας ενθουσίασαν όσο εμάς, να σας ενημερώσουμε ότι κοστίζουν 99 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Food Call Market: Μία γαστρονομική εμπειρία στο The Loft by Collage

H Μπέττυ Μαγγίρα αποδεικνύει ότι τα κλασικά κομμάτια είναι η πιο chic επιλογή

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα