Έχετε μαλλιά χωρίς όγκο; Ίσως φταίει κάτι που κάνετε
Pixel Formula

Κορίτσια με λεπτά μαλλιά εκεί έξω, δεν είστε μόνες. Τα μαλλιά μου ήταν πάντα λεπτά και ότι κι αν έκανα δεν αποκτούσαν με τίποτα όγκο και κίνηση.  Και οκ, μπορεί να μην γίνονται θαύματα όσον αφορά στον όγκο ή την πυκνότητα τους, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε asap για να μην τα σαμποτάρετε.

Σύμφωνα με τον celebrity hairstylist George Papanikolas, το βασικό λάθος που κάνουν οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά είναι το να μην χρησιμοποιούν προϊόντα για όγκο ή να χρησιμοποιούν υπερβολικά πολύ ποσότητα. Είτε επιλέγετε κάποιο σπρέι που «ανασηκώνει» τη ρίζα είτε αφρό για όγκο, το μυστικό είναι να απλώνετε στα μαλλιά σας την ποσότητα που αναγράφεται στο μπουκάλι και όχι παραπάνω. Ακόμα καλύτερα, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα, αφού είναι πάντα πιο εύκολο να προσθέσετε περισσότερο, παρά να το αφαιρέσετε. «Η παραπάνω ποσότητα θα βαρύνει τα μαλλιά σας, πετυχαίνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό», εξήγησε.

Ένα ακόμα tip που χρειάζεται να ξέρετε, είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το κεφάλι ανάποδα, ώστε ο όγκος να ξεκινάει από τη ρίζα και να διατηρηθεί όλη την ημέρα.

Προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στον αγώνα σας για μαλλιά γεμάτα όγκο

10-5c96c150955177acd31554e02b63a358Phyto, Phytovolume Actif

bumble-and-bumble-thickening-great-blow-dry-creme-150mlBumble and Bumble, Thickening Blow Dry Crème

70eca1bc-8513-47d0-ad09-8600578c1ce5Aveda, Phomollient Styling Foam

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα