Έχετε επιπλέον κιλά; Αυτή η blogger θα σας δώσει ιδέες για να αναβαθμίσετε το στιλ σας

Όταν μιλάμε για μόδα συνήθως έχουμε στο μυαλό μας ψηλές, πολύ αδύνατες γυναίκες, που περπατούν στις πασαρέλες, φωτογραφίζονται για τα πιο διάσημα περιοδικά και έχουν τις λεγόμενες ιδανικές αναλογίες. Ακόμα και οι πιο διάσημες bloggers η αλήθεια είναι πως έχουν σχεδόν αναλογίες μοντέλου και τους ταιριάζει ό,τι και αν φορέσουν. Υπάρχουν όμως και άλλες γυναίκες, που είναι εξίσου στιλάτες, εξίσου σέξι και κάνουν εξίσου μεγάλη καριέρα στη μόδα και δεν είναι skinny και πανύψηλες. Αντίθετα έχουν έντονες καμπύλες, μερικά επιπλέον κιλά και ατέλειες, όπως οι περισσότερες από εμάς.  

Μία λοιπόν πολύ stylish γυναίκα, που εκτός από blogger είναι και μοντέλο αλλά και σχεδιάστρια είναι η Nadia Aboulhosn. Στα 29 της χρόνια έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστή και να ποζάρει για γνωστά περιοδικά όπως η ιταλική Vogue και όχι μόνο. Επιπλέον το στιλ της είναι πραγματικά αξιοζήλευτο. Δε διστάζει να ποζάρει με πολύ σέξι ρούχα, τα οποία υποστηρίζει τέλεια, και το σημαντικότερο, δε χρησιμοποιεί photoshop στις εικόνες που μοιράζεται, αποδεικνύοντας ότι το στιλ είναι θέμα attitude και όχι θέμα τελειότητας.
@bynadiaaboulhosn ⚖️ Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Aboulhosn (@nadiaaboulhosn) στις
Αν λοιπόν έχετε μερικά επιπλέον κιλά, το πρώτο πράγμα που μαθαίνετε βλέποντας τις φωτογραφίες της Nadia είναι πως το γυναικείο σώμα είναι σέξι σε όλα τα μεγέθη. Πάρτε ιδέες λοιπόν για τις εμφανίσεις σας, όχι μόνο από τις ενδυματολογικές της επιλογές, αλλά και από τον τρόπο που φοράει τα πάντα, από τα πιο basic, μέχρι τα πιο edgy κομμάτια. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram    ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα