Έχετε έναν (πανάκριβο) λόγο για να επισκεφθείτε τη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι
Pixelformula

Η Μύκονος εδώ και πολλά χρόνια είναι ένας δημοφιλής προορισμός, που η αλήθεια είναι πως απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που έχουν ένα αρκετά υψηλό budget για τις διακοπές τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο Νησί των Ανέμων μπορεί κανείς να βρει υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας, με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά, κάτι που συμβαίνει σε πολύ συγκεκριμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε όλα όσα μπορούν να βρουν λοιπόν οι επισκέπτες της Μυκόνου είναι και τα pop up stores που ανοίγουν πολλοί γνωστοί Οίκοι του εξωτερικού. Το πιο πρόσφατο entry λοιπόν για το ελληνικό νησί είναι η μπουτίκ που θα ανοίξει ο Dior στο Nammos village από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου και αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο ιστορικός γαλλικός Οίκος αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο.

dior mykonos

Η Maria Grazia Chiuri, που βρίσκεται στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Dior, σχεδίασε μάλιστα μία capsule συλλογή για να γιορτάσει αυτό το νέο εγχείρημα του Οίκου στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει κομμάτια που θα πωλούνται αποκλειστικά στη Μύκονο. Πρόκειται για ριγέ bodies, πουλόβερ, μεταξωτές γραβάτες και παρεό με το σλόγκαν “J’adior Mykonos.” Παράλληλα, όπως αναφέρει το wwd.com, η συλλογή περιλαμβάνει και παραλλαγές της Dior Book Tote Bag με το όνομα του νησιού κεντημένο πάνω στον καμβά, κοσμήματα, σανδάλια αλλά και μπαλαρίνες με αντίστοιχο μοτίβο που φυσικά αναφέρει τη Μύκονο.

Κάτι επίσης σημαντικό είναι πως το συγκεκριμένο pop up store θα προσφέρει στους πελάτες του και κάτι πραγματικά ιδιαίτερο, που δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις μπουτίκ του Οίκου. Αν αναρωτιέστε λοιπόν τι είναι αυτό, θα σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για κάποια συγκεκριμένα κομμάτια από τη φθινοπωρινή συλλογή του, τα οποία θα πωλούνται στη Μύκονο, πριν φτάσουν στις μπουτίκ του Dior σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών θα είναι και η Dioraddict τσάντα, τα DiorClub1 visors, κάποια καπέλα και άλλα αξεσουάρ, τα οποία θα αρχίσουν να πωλούνται στον υπόλοιπο κόσμο στις 15 Ιουλίου, ένα μήνα μετά δηλαδή από την άφιξή τους στο pop up store της Μυκόνου.

Μετά τον Louis Vuitton λοιπόν, ο Dior (αλλά και ο Gucci όπως ενημερωθήκαμε πρόσφατα) έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα πολύ διάσημα (και πολύ ακριβά) brand names που θα κάνουν «διακοπές» φέτος στη Μύκονο και ελπίζουμε πως θα διαφημίσουν τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα