Dress time! Βρήκαμε τα πιο ωραία φορέματα από τη συλλογή της Lynne

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τα καλοκαιρινά φορέματα. Αυτή η ωραία εποχή είναι ό,τι πρέπει για να φορέσετε το πιο θηλυκό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, δηλαδή το φόρεμα. Σίγουρα έχετε ήδη πολλά στη συλλογή σας και σίγουρα θα θέλετε ακόμα ένα τουλάχιστον. Επειδή λοιπόν στη συλλογή της Lynne θα βρείτε τα πιο ωραία για κάθε περίσταση, εμείς ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας και σας προτείνουμε να αποκτήστε και εσείς αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

lynne forema

 

To πιο εξωτικό φλοράλ πρέπει να μπει στη γκαρνταρόμπα σας. Ο συνδυασμός του κίτρινου με το πράσινο είναι ένας από τους αγαπημένους μας για το καλοκαίρι και σ’ αυτό το φόρεμα το αποτέλεσμα είναι πολύ στιλάτο.

forema lynne

 

Ένα κομψό και ταυτόχρονα σέξι κομμάτι είναι αυτό το wrap dress με τις τιράντες. Το θηλυκό και πολύ καλοκαιρινό του μοτίβο δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας.

lynne foremaΓια τις πιο ρομαντικές της παρέας, αυτό το dusty pink φόρεμα είναι πραγματικό must have. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και προσκεκλημένη σε γάμο ή και κάποιο άλλο επίσημο event.

forema lynne

 

Το πουά είναι μία από τις πιο έντονες τάσεις της σεζόν. Μην το σκέφτεστε λοιπόν μιας και το συγκεκριμένο πουά φόρεμα είναι κομψό και in fashion ενώ θυμίζει κάτι από τα 1950s, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο θηλυκό.

lynne foremaΚλείνουμε με την πιο grande επιλογή. Όχι δεν είναι ότι αυτό το φόρεμα είναι πιο επίσημο από τα υπόλοιπα. έχει όμως ένα μοτίβο που δε μπορεί να περάσει απαρατήρητο, καθώς τα πολύχρωμα λουλούδια κάνουν αντίθεση με το μαύρο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα