Οι 10 Traveling Εντολές: Οι έξυπνες ταξιδιωτικές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσετε

Είστε κορίτσια του InStyle.gr για αυτό και όταν ταξιδεύετε, αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είστε λαμπερές και απόλυτα in fashion. Αλλά καθώς ταξιδεύετε διάφορα πράγματα μπορούν να συμβούν, όπως να χάσετε τη βαλίτσα σας ή να σας κλέψουν το πορτοφόλι και άλλα δυσάρεστα. Φτιάξαμε λοιπόν μια traveling list, που κάθε μια από εσάς πρέπει να έχει μαζί της, αν όχι να την ποστάρει στο δωμάτιο της (υπερβολή), η οποία θα σας προφυλάξει από κάθε «συνηθισμένη» κακοτυχία που μπορεί να σας συμβεί κατά τη διάρκεια των διακοπών σας και να σας τις καταστρέψει.

Να έχετε πάντα μαζί σας αντίγραφα τις ταυτότητάς σας.

Πάντα να έχετε ένα αντίγραφο έντυπο ή ακόμα και μια φωτογραφία του στο κινητό σας. Ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να βρεθεί το πορτοφόλι σας για αυτό ας προνοήσετε από νωρίς.

girl-with-passport-and-suitcase

 

Κρύψτε τα χρήματά σας.

Όταν λέμε κρύψτε, εννοούμε μοιράστε τα σε διαφορετικούς χώρους, γιατί όπως και στην περίπτωση της ταυτότητας προσέχουμε για να έχουμε.

Πάρτε ένα ζευγάρι κάλτσες μαζί σας.

Όποιος και να είναι ο προορισμός σας, ένα ζευγάρι κάλτσες είτε με πλοίο ταξιδεύετε είτε με αεροπλάνο, είναι απαραίτητο, για να προφυλαχτείτε από την «παγωνιά» του air condition.

Τσεκάρετε συχνά τα καλλυντικά στη τσάντα σας.

Ελέγχετε συχνά πυκνά αν τα καλλυντικά σας βρίσκονται στη τσάντα σας. Δε θέλετε να χάσετε το απαραίτητο concealer και την bronzing πούδρα του καλοκαιριού.

Έχετε πάντα μια εσάρπα στη τσάντα σας.

Για τον ίδιο λόγο με τις κάλτσες. Το κρύο στα ταξιδιωτικά μέσα είναι τόσο εκνευριστικό, ειδικά όταν σας έχει πάρει αυτός ο γλυκός ύπνος, και η παγωνιά σας ξυπνάει.

Πάρτε μαζί σας ένα mini φαρμακείο.

Πάντα απαραίτητο, έχοντας τα βασικά για την κάθε μια από εσάς, ας πούμε ορούς για τους φακούς επαφής, αντισηπτικό υγρό για ενδεχόμενες πληγές, επιδέσμους, φάρμακο για αλλεργίες και άλλα πολλά. Ποτέ δεν ξέρει που θα σας χτυπήσει η ατυχία – γκαντεμιά.

Ενυδατώστε το πρόσωπό σας όσο βρίσκεστε στο αεροπλάνο.

Πάρτε μαζί σας μια ενυδατική κρέμα χεριών, προσώπου και ένα lip balm γιατί θα τα χρειαστείτε. Όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο λόγω της πίεσης του αέρα το δέρμα αφυδατώνεται και τα χείλη ξηραίνονται, οπότε κρατήστε τα ενυδατωμένα με αυτά τα τρία προϊόντα που όλες έχουμε.

Maybelline Baby Lips Crystal Lip Balms

Μη βγάζετε όλα τα ρούχα σας από τη βαλίτσα.

Με τη λογική πως τα έχετε πακετάρει όλα, σε ειδικές nylon σακούλες που προμηθεύεστε από τα στεγνοκαθαριστήρια, σας προτείνουμε να τα τοποθετείτε, αφού τα δοκιμάζετε για το αν θα τα βάλετε ή όχι, πάλι πίσω σε αυτές τις ειδικές σακούλες, ώστε να μην τσαλακωθούν.

Ενημερώστε τη λίστα αποσκευών σας.

Δημιουργήστε μια λίστα μετά την επιστροφή σας από το ταξίδι, με το τι ήταν αυτό που έπρεπε να έχετε πάρει μαζί σας αλλά το αμελήσατε και με το τι πήρατε και εν τέλει δεν το χρειαστήκατε ποτέ. Σίγουρα στο επόμενο ταξίδι σας θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο για να ετοιμάσετε τις αποσκευές σας, καθώς θα έχετε ήδη σε λίστα ότι πραγματικά χρειάζεστε.

Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά τα κραγιόν είναι τα τέλεια για τις διακοπές σας

H Giuliana Rancic δεν άντεξε και δοκίμασε το πιο trendy χρώμα στα μαλλιά της

#SummerMani: 10 ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ από το Instagram

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα