#DoveBoat: Η beauty editor πήγε στην Αίγινα και ανακάλυψε τα απαραίτητα προϊόντα για το καλοκαίρι

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Δευτέρα είναι η μέρα που συμπαθώ λιγότερο από όλες – δεν τη συμπαθώ καν, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αυτό άλλαξε όμως χάρη στο Dove, τα νέα του λανσαρίσματα και ένα σκάφος.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως: εδώ Χρύσα Δαρσακλή, beauty editor του InStyle.gr, και μία Δευτέρα πριν από μερικές εβδομάδες είχα την τύχη να πάω μία μονοήμερη εκδρομή στην Αίγινα, την οποία διοργάνωσε το Dove με σκοπό να παρουσιάσει τα νέα του προϊόντα. Μαζί μας ήταν πολλές ακόμα beauty editors και κάποιες bloggers/Youtubers και όλες μαζί (ναι, ήταν girls only) σαλπάραμε από τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Βάλτε πολλά κορίτσια, τη θάλασσα,  ένα σκάφος, ένα νησί και πολλά υπέροχα προϊόντα περιποίησης μαζί και έχετε την τέλεια συνταγή για περίπου ένα εκατομμύριο φωτογραφίες. Πριν από αυτό όμως, όλες θέλαμε να μάθουμε τα πάντα για τα νέα προϊόντα, να τα μυρίσουμε και να τα δοκιμάσουμε. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Αίγινα, ανακαλύπταμε διαφορετικούς «σταθμούς» στο σκάφος, όπου γνωρίζαμε τα νέα προϊόντα ανά κατηγορία: απολέπιση, ενυδάτωση, καθαρισμός και αποσμητικά.

Όλα τα νέα προϊόντα έχουν δύο κοινά: μυρίζουν πραγματικά υ-πέ-ρο-χα και είναι must-have για το καλοκαίρι (και κάθε σεζόν μετά από αυτό).

Καρύδα, αβοκάντο, αργανέλαιο, macadamia, ρόδι, ακτινίδιο είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που κάνουν τα νέα προϊόντα ιδανικά για να σας κάνουν να νιώσετε ακόμα πιο όμορφες στις διακοπές και να χαρίσουν μοναδικό άρωμα στην επιδερμίδα σας.

Ποια είναι αυτά; Κρατήστε σημειώσεις:

Τρία νέα Dove Exfoliating Body Scrubs που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λεία και λαμπερή.

Dove_Exfoliating Scrubs
Kiwi Seeds & Cool Aloe, Pomegranate Seeds & Shea Butter, Crushed Macadamia & Rice Milk

Δύο νέα Dove Body Lotion Sprays για βαθιά ενυδάτωση με ελαφριά σύνθεση σε μορφή spray, που απορροφώνται άμεσα και δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Γιατί κανείς δεν αντέχει τις πλούσιες, βαριές υφές όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Invigorating Ritual Body Lotion Spray, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας και Restoring Ritual Body Lotion Spray, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου
Invigorating Ritual Body Lotion Spray, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας και Restoring Ritual Body Lotion Spray, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου

Το Dove Invisible Floral Touch, το νέο αποσμητικό με τη floral φρεσκάδα και το υπέροχο άρωμα που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής όταν φοράει το αγαπημένο της χρωματιστό ρούχο, αφού αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Δεν περιέχει αλκοόλ, ενώ σέβεται και φροντίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης, χάρη στην ¼ ενυδατική κρέμα που περιέχει. Διαθέσιμο σε spray και roll on.600x600_4Η νέα σειρά Dove Body Washes Micellar Water με τεχνολογία Micellar, η οποία απομακρύνει σκόνη και ρύπους από την επιδερμίδα του σώματος, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό και μεταξένια απαλότητα. Η σειρά περιλαμβάνει δύο επιμέρους σειρές: τη σειρά Anti-stress και Sensitive Skin.

Dove Micellar Water Series
Dove Body Washes Micellar Water: Κυκλοφορούν σε μορφή αφρόλουτρου και μπάρας

Τέλος, τα Dove Shower Mousses, τα οποία οφείλω να πω πως ξεχώρισα λίγο παραπάνω χάρη στη σύνθεσή τους και τον πλούσιο αφρό που κάνουν. Αφήνουν απαλή την επιδερμίδα, ενώ κάνουν το ξύρισμα στο ντους «παιχνιδάκι». Κυκλοφορούν σε τρεις εκδοχές: με έλαιο τριαντάφυλλο, με έλαιο argan και έλαιο καρύδας και πιστέψτε με, όταν τα μυρίσετε δεν θα ξέρετε ποιο να διαλέξετε για να μπει στη βαλίτσα των διακοπών σας (μαζί με προϊόντα από τις προηγούμενες κατηγορίες φυσικά).Dove Showering Mousses

Το ταξίδι μας συνεχίστηκε με φαγητό και βόλτες στην γραφική και όμορφη Αίγινα, πριν πάρουμε τον «δρόμο» της επιστροφής. Το μόνο που μας παρηγορούσε ήταν η σκέψη ενός απολαυστικού μπάνιου στο σπίτι με όλα τα νέα προϊόντα του Dove. Εσείς ποια ξεχωρίσατε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα