Δούκισσα Νομικού: Ο συγκινητικός τρόπος που γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Δούκισσα Νομικού είναι τόσο ευτυχισμένη αυτό το διάστημα, που δεν μπορεί με τίποτα να το κρύψει. Μετά τον γάμο της με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη το καλοκαίρι, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι που αναμένεται να γεννηθεί σε περίπου ένα μήνα. Και μπορεί η εγκυμοσύνη να πρωταγωνιστεί στις σκέψεις της παρουσιάστριας, δεν έχει καταφέρει όμως να την κάνει να βάλει σε δεύτερη μοίρα τον έρωτά της για τον σύζυγό της.

Σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Δούκισσα φρόντισε να γιορτάσει την αγάπη της με τον αγαπημένο της από το πρωί. Πώς; Παρήγγειλε μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς, η οποία έγραφε «Σ’ αγαπώ rock star μου». Φυσικά δεν δίστασε να μοιραστεί μία φωτογραφία της τούρτας με τους followers της στο instagram, στη λεζάντα της οποίας έγραψε «Για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας».28171097_10159892090175177_431280395_o

Φυσικά αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού ακολούθησε και μία ανάρτηση στο facebook, στην οποία εξέφρασε την αγάπη της για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. «Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ’αγαπώ έχοντας και ένα καλό…άλλοθι! #crazyinlove #happyvalentines #love #myman #myrockstar», έγραψε η Δούκισσα.

Εσείς γιορτάζετε την συγκεκριμένη μέρα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα