Δούκισσα Νομικού: Μας προτείνει το ιδανικό outfit για τις Κυριακές

 

Πριν από λίγες εβδομάδες παντρεύτηκε και δηλώνει παντού με περηφάνια πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού που μπορεί να είναι μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες, ωστόσο η απλότητά της πολλές φορές εμπνέει κάθε γυναίκα στο ντύσιμό της. Μέσα από το Dutchesss Daily ή αλλιώς το blog που μοιράζεται τις συμβουλές και τις σκέψεις της, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια, μοιράστηκε το ιδανικό outfit για τις Κυριακές -και όχι μόνο. Δείτε το παρακάτω και διαβάστε σε ποιο brand ανήκει.
19970724 10208950164380551 1434442564 n
«Η εβδομάδα αυτή πέρασε πολύ γρήγορα και να που πάλι ήρθε η Κυριακή! Σήμερα λοιπόν σου προτείνω να βγεις έξω και να απολαύσεις την ημέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πήγαινε σε κάποια κοντινή (ή και πιο μακρινή) παραλία, κάνε το μπανάκι σου μέχρι αργά το απόγευμα, μετά πήγαινε για κανένα σουβλάκι (Κυριακή είναι σήμερα, όλα επιτρέπονται) και μετά βγες για μια γρήγορη βραδινή βόλτα! Ωραίο πρόγραμμα δεν σου έφτιαξα; Το θέμα βέβαια είναι “Τι να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ” και φυσικά σου έχω τη λύση: Ένα αέρινο κίτρινο φόρεμα! Είναι ευκολοφόρετο, είναι χαρούμενο (λόγω χρώματος), είναι στυλάτο, είναι οικονομικό και φυσικά είναι Pink Woman! Συνδύασε το με ένα ζευγάρι nude σανδάλια και θα είσαι φοβερή! Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζονται τα τακούνια ούτε και το βράδυ. Αν ωστόσο θέλεις να φαίνεσαι πιο …ψηλή, τότε προτίμησε να βάλεις πλατφόρμες και όχι κάποιο πέδιλο (ειδικά αν είσαι σε νησί)», είπε η Δούκισσα στο Dutchesss Daily.
Διαβάστε ακόμη:  Beauty Essentials: Τα «έξυπνα» προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας στις διακοπές Το αγαπημένο άρωμα της Αθηνάς Οικονομάκου αυτή την περίοδο «κλείνει το καλοκαίρι» σε ένα μπουκάλι Η αγαπημένη μάσκα ματιών της Έβελυν Καζαντζόγλου στοιχίζει κάτω από €5 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα