Δούκισσα Νομικού: Η αφορμή που έδειξε (μόλις) το μωρό της είναι απλά υπέροχη

Συνέβη πριν από λίγα μόλις λεπτά. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram στην οποία ουσιαστικά μας δείχνει για πρώτη φορά το μωρό της. Σε αυτό το υπέροχο στιγμιότυπο απεικονίζονται τρεις γενιές. Αφορμή γι΄αυτή τη «γνωριμία» του Σάββα Θεοδωρίδη με το διαδικτυακό της κοινό στα social media, στάθηκαν τα γενέθλια της μητέρας της Δούκισσας, Ούρσουλας.

Η φωτογραφία στο Facebook 

Εκτός από τον μικρό Σάββα όμως, αυτή η φωτογραφία απεικονίζει και την 31χρονη για πρώτη φορά (τόσο καθαρά) μετά τη γέννα. Είχε ποστάρει κάποια πορτρέτα χωρίς ωστόσο να φαίνεται καθόλου το σώμα της. Όπως παρατηρήσατε κι εσείς, η νέα μαμά Δούκισσα είναι πιο όμορφη από ποτέ ενώ για λίγα δευτερόλεπτα η φωτογραφία μάς μπέρδεψε αφού η παρουσιάστρια λόγω των πιο σκούρων μαλλιών και του φρέσκου προσώπου της μοιάζει πολύ με το πώς ήταν στο ξεκίνημά της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Και η φωτογραφία στο Instagram 

Φυσικά, για την Ούρσουλα Νομικού δεν έχουμε λόγια καθώς έχουμε πει πολλές φορές πως είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Μπορεί σήμερα να είναι τα γενέθλιά της, ωστόσο δεν θέλουμε καν να μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε την ηλικία της. Να τα εκατοστίσει!

Η Δούκισσα Νομικού έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι στις 26 Μαρτίου στο ΙΑΣΩ. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Την Πρωταπριλιά ήταν η πρώτη φορά που επέλεξε η Δούκισσα να μας δείξει το μωράκι της. Θυμηθείτε εδώ. Όλα όσα ήθελε η Δούκισσα έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα! Να τους ζήσει! 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα