Δούκισσα Νομικού, Fergie: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Μας αρέσει να συγκρίνουμε τις εμφανίσεις των stars, ιδιαίτερα όταν αυτές επιλέγουν τα ίδια, ή και παρόμοια ρούχα. Έτσι αυτή τη φορά διαπιστώσαμε πως η «δική μας» Δούκισσα Νομικού, επέλεξε το ίδιο φόρεμα με τη γνωστή τραγουδίστρια Fergie. Για να είμαστε βέβαια πιο ακριβείς, οφείλουμε να πούμε πως οι δύο διάσημες κυρίες επέλεξαν δύο διαφορετικές παραλλαγές του ίδιου φορέματος, που θυμίζει κάτι από Art Deco και φέρει την υπογραφή του Οίκου Balmain. 

H ξανθιά παρουσιάστρια φόρεσε το αμάνικο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες με κορδόνια Steve Madden και διακριτικά κοσμήματα. Τα μαλλιά της σχημάτιζαν έναν ελαφρύ κυματισμό και το μακιγιάζ της δεν ήταν ιδιαίτερα έντονο.

Η Fergie με τη σειρά της, φόρεσε τη μακρυμάνικη εκδοχή του φορέματος, την οποία συνδύασε με πέδιλα με διακοσμητικά στοιχεία και μεταλλικό clutch. Τα μαλλιά και της τραγουδίστριας ήταν ατημέλητα ενώ με το μακιγιάζ της έδωσε έμφαση στα μάτια.

Αν και το μακρυμάνικο φόρεμα μας αρέσει λίγο περισσότερο, η Δούκισσα ήταν πιο καλοντυμένη από τη Fergie. Τα παπούτσια που επέλεξε ταίριαζαν πολύ περισσότερο από τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της τραγουδίστριας ενώ και το clutch της τελευταίας ήταν λάθος για το συγκεκριμένο outfit. Συνεπώς ψηφίζουμε Δούκισσα και έχουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο που επιμελείτε το styling της παρουσιάστριας.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Φορέστε τα ωραιότερα καπέλα και τον χειμώνα

Editor’s choice: Οι μπότες της εταιρείας Sante Shoes

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα