Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Αυτά είναι τα πρώτα δώρα για το γιο τους

Αν κάνουμε μια ρετροσπεκτίβα και θυμηθούμε τι κοινό έλεγε η Δούκισσα Νομικού σε κάθε της συνέντευξη καταλήγουμε ότι πάντα από τα λεγόμενά της καταλαβαίναμε πως η δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας δεν είναι απλά ένας στόχος αλλά σκοπός ζωής. (Θυμηθείτε απόσπασμα από συνέντευξή της στο InStyle και τη Μαρία Λαϊνά εδώ). Και το κατάφερε. Και μάλιστα το πιο όμορφο απ΄όλα είναι πως όταν το 2015 θα γνώριζε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο θα καταλάβαινε αμέσως πως είναι ο άντρας της ζωής της. Ο «ένας».

Μέσα σε τρία χρόνια άλλαξε όλη της η ζωή. Το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε στο νησί που γνώρισε τον έρωτα και τώρα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η 31χρονη παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι το οποίο και θα πάρει το όνομα του πεθερού της, Σάββα Θεοδωρίδη. Αν και η Δούκισσα έχει ελαττώσει τις αναρτήσεις της στα social media, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τα νέα της ενώ στα πιο πρόσφατα posts της, είδαμε και κάποια δώρα που δέχθηκε για το αγγελούδι της αλλά και κάποια που η ίδια αγόρασε σε αγαπημένο της πολυκατάστημα με μωρουδιακά.

doukissa nomikou

Πριν από λίγες ημέρες, γνωστός εκδοτικός οίκος έστειλε ένα υπέροχο και πολύ χρήσιμο δώρο στο ζευγάρι. Πρόκειται για ένα δώρο που είναι αποκλειστικά για το γιο τους, Σάββα, τον οποίο θα υποδεχθούν από μέρα σε μέρα. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μας έδειξε μέσα από τα stories του Instagram πως έλαβαν ένα βιβλίο με τίτλο «Οι πρώτες μέρες με το μωρό μου».Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μέσα από 200 φωτογραφίες μπορούν να δουν τον πιο σωστό τρόπο για να φροντίσουν το μωράκι τους όταν βγουν από το μαιευτήριο. Η Δούκισσα έγραψε ως σχόλιο πως της άρεσε τόσο τον εν λόγω δώρο που το διάβασε μέσα σε μία ώρα.

doukissa nomikou, pinakas

Το ζευγάρι δέχτηκε επίσης έναν πολύ χαριτωμένο πίνακα, που είχε πάνω τον Ντάμπο το ελεφαντάκι και μπαλόνια σε χαρούμενα χρώματα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε παρακάτω, η παρουσιάστρια μάς έδειξε και φωτογραφίες από το πώς θα διακοσμήσει το δωμάτιο του Σάββα ή του μικρού rock star- όπως ήδη τον αποκαλεί χαϊδευτικά. Λευκό και γκρι είναι τα χρώματα που αρέσουν στη Δούκισσα για τα έπιπλα ακριβώς όπως και τα ρούχα που έχει αγοράσει για το αγγελούδι της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα