Δούκισσα Νομικού: Δείχνει πώς φαντάζεται τη διακόσμηση του δωματίου του παιδιού της

Πριν από λίγες ημέρες έκανε το baby shower της αποκαλύπτοντας το όνομα του μωρού της και πλέον όλα είναι έτοιμα και η Δούκισσα Νομικού μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.  

Η 31χρονη βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει αρχίσει να ετοιμάζει σιγά σιγά και το παιδικό δωμάτιο, και αφού έχει κάνει ήδη την απαραίτητη έρευνα αγοράς ξεκίνησε και τα πρώτα ψώνια. Η όμορφη παρουσιάστρια, που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο, είναι ιδιαίτερα συγκινημένη και ενθουσιασμένη για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και θέλει να είναι όλα τέλεια για να το υποδεχθεί.

Πριν από λίγη ώρα, η παρουσιάστρια μάς έδειξε με μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram πως επισκέφτηκε κατάστημα με μωρουδιακά προκειμένου να αγοράσει πράγματα και να πάρει ιδέες ιδέες για το πώς θα διακοσμήσει τελικά το δωμάτιο του μικρού Σάββα ή του μικρού rock star- όπως ήδη τον αποκαλεί χαϊδευτικά. Λευκό και γκρι είναι τα χρώματα που αρέσουν στη Δούκισσα για τα έπιπλα ακριβώς όπως και το καροτσάκι που μας είχε δείξει πριν από λίγο καιρό. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα