Δώρα με νόημα: Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρετε το μεγαλύτερο όλων των δώρων με το The Body Shop

Αυτά τα Χριστούγεννα η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με τη War Child, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά-θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Με τη δική σας βοήθεια, στοχεύει στο να προσφέρει περισσότερα από 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους. Για κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο που αγοράζετε, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολούθησει ένα παιδί ένα μάθήμα.

Ο Rob Williams, CEO της War Child UK αναφέρει: «Σε περιοχές με πόλεμο, το να γυρίσει ένα παιδί στο σχολείο αυτομάτως σημαίνει ασφάλεια. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, της γνώσης και των δεξιοτήτων ανοίγει πόρτες για μεγάλες ευκαιρίες. Γι’ αυτό φέτος τα Χριστούγεννα συνεργαζόμαστε με τη The Body Shop. Αγοράζετε ένα δώρο, βοηθάτε ένα παιδί. Είναι τόσο απλό αλλά τόσο έξυπνο!»

THE BODY SHOP XMAS APPLE

Χειροποίητα από χαρτί που φτιάχνεται από τον προμηθευτές μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στο Νεπάλ, τα Schoolbooks of Wishes (25,00€) είναι υπέροχα, μοναδικά δώρα και έχουν δημιουργηθεί για την πρωτοβουλία «Children in Education» σε συνεργασία με τη War Child. Κάθε ένα αναφέρει την ευχή για ειρήνη, αγάπη και ευτυχία στους αγαπημένους σας.

THE BODY SHOP XMAS CRANBERRY

Τα περασμένα Χριστούγεννα, οι πελάτες της The Body Shop βοήθησαν να συγκεντρωθούν £200,000 προκειμένου να χτιστούν πέντε νέα σχολεία σε συνεργασία με τους προμηθευτές από το Δίκαιο  Εμπόριο με Κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο σχολείο έχει ήδη ανοίξει και ακόμα τέσσερα θα ανοίξουν έως το τέλος του έτους στο Νεπάλ, την Ονδούρα, την Ινδία και την Γκάνα. Περισσότερα από 700 ακόμα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το δώρο της εκπαίδευσης και όλα αυτά χάρη σ’ εσάς.

THE BODY SHOP XMAS VANILLA

Επισκεφθείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα The Body Shop, γνωρίστε τα μοναδικά πακέτα από κοντά και επιλέξτε ένα δώρο με νόημα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Christmas Shopping: Μεταμορφώστε το look σας με τα πιο glamorous αξεσουάρ που κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ

Μαύρα Χριστούγεννα: Τα τέλεια μαύρα βερνίκια για τα πιο chic γιορτινά μανικιούρ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα