Δοκιμάζουμε περίεργα hacks ομορφιάς και σας αποκαλύπτουμε αν λειτουργούν

Υπάρχουν γυναίκες που παραλείπουν το ραντεβού στο κομμωτήριο και αντ’ αυτού καλύπτουν με σκιά ματιών τις ρίζες των μαλλιών τους. Κάποιες άλλες επισκευάζουν τα σπασμένα τους ρουζ με τη βοήθεια λίγου αλκοόλ, ενώ άλλες φτιάχνουν κραγιόν από lip balm και μαρκαδόρους. Το κοινό όλων αυτών των γυναικών είναι ένα: όλες περνούν αρκετό χρόνο στο internet, όπου και μπορούν να βρουν τις –ομολογουμένως- περίεργες ιδέες και hacks ομορφιάς. Αν και πολλά από αυτά κατέληξαν να είναι τα πιο χρήσιμα μυστικά, υπάρχουν άλλα τόσα που δεν θα μπορούσαμε παρά να χαρακτηρίσουμε ως epic fails. Για να μην χρειαστεί να τα δοκιμάσετε όλα, ανέλαβα εγώ αυτόν τον ελαφρώς επικίνδυνο ρόλο και ανακάλυψα τα πιο χρήσιμα. Ετοιμαστείτε να τα δοκιμάσετε όλα και μην ανησυχείτε, με ευχαριστείτε μετά.

Πούδρα + Μάσκαρα

Το εν λόγω τρικ με είχε διχάσει. Σίγουρα οι πλούσιες βλεφαρίδες αλά Brigitte Bardot στα 60s φαντάζουν ιδανικές, όμως η ιδέα του να βάλω πούδρα τόσο κοντά στα μάτια μου με τρόμαζε. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό βουρτσάκι για μάσκαρα και με αυτό να εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα στις βλεφαρίδες σας. Στη συνέχεια βάζετε κανονικά όσες στρώσεις μάσκαρα θέλετε, αν και εγώ προτείνω να μην το παρακάνετε γιατί σε συνδυασμό με την πούδρα θα τις κάνει αρκετά «βαριές».

Πιστωτική κάρτα + Eyeliner

Αν το χέρι σας δεν είναι σταθερό και οι γωνίες του eyeliner σας είναι μονίμως στραβά, ίσως σας βοηθήσει η χρήση μιας πιστωτικής κάρτας. Απλώς κρατάτε την κάρτα δίπλα από το μάτι σας, χρησιμοποιώντας την σαν χάρακα. Εναλλακτική του συγκεκριμένου τρικ είναι η χρήση σελοτέιπ στις γωνίες των ματιών.

Οδοντόβουρτσα + Λακ

Η λακ είναι ένα σωτήριο προϊόν για όποιους έχουν φύτρες στα μαλλιά τους. Το συγκεκριμένο τρικ υπόσχεται πως δαμάζει με μεγαλύτερη επιτυχία τις μικρές τριχούλες που πετάνε επίμονα. Αντί να βάλετε λακ κατευθείαν στα μαλλιά σας, ψεκάστε μια παλιά οδοντόβουρτσα και με αυτήν χτενίστε τις φύτρες -υπόσχομαι πως λειτουργεί χωρίς να κοκαλώνει υπερβολικά τα μαλλιά. Αν τα φρύδια σας είναι κάπως ατίθασα, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το ίδιο τρικ, ειδικά τις ημέρες που σας έχει τελειώσει η μάσκαρα.

Lip balm + Βερνίκι

Δυστυχώς για εμένα, το χέρι μου δεν είναι καθόλου σταθερό, με αποτέλεσμα το μανικιούρ μου να θυμίζει πολλές φορές δάχτυλα βουτηγμένα σε μπογιά. Σύμφωνα με τους πιστούς χρήστες του pinterest η λύση βρίσκεται μέσα στην τσάντα όλων. Λίγο lip balm γύρω από τα νύχια, πριν περάσετε το βερνίκι, θα το αποτρέψει από το να «ανέβει» μέχρι το δέρμα.

Λειτουργεί; Όχι. Αν και όντως το βερνίκι δεν κάλυψε την περιοχή γύρω από τα νύχια μου, δεν κατάφερε να εφαρμοσθεί καλά ούτε επάνω τους, αφού η «υγρασία» δημιούργησε περίεργο αποτέλεσμα.

Άρωμα + Βαζελίνη

Η ιδέα πίσω από αυτό το τρικ είναι να κάνετε το άρωμα σας να μυρίζει για περισσότερη ώρα. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ιδιαίτερα πρόθυμη να απλώσω βαζελίνη στο λαιμό και τα χέρια μου, αλλά το έκανα. Εν τέλει συνειδητοποίησα ότι όχι μόνο δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο κόλπο, αλλά έκανε το άρωμα μου να χάσει την ένταση του πολύ πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα