DIY: Αυτά είναι τα 5 πιο απλά σπιτικά tips ομορφιάς

Θέλετε να ανανεωθείτε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε έξοδα; Πολλές φορές  τα προϊόντα που μπορούν να τονώσουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας, βρίσκονται στη κουζίνα, στο ψυγείο, στο σπίτι γενικότερα. Το δέρμα και τα μαλλιά είναι αυτά που μας κάνουν πάντα να φαινόμαστε νεότερες. Κάποιοι τρόποι ώστε να τα φροντίσουμε άμεσα , με εντελώς φυσικό τρόπο είναι οι εξής:

Τσάι και λεμόνι: Το τσάι είναι ένα ρόφημα που έτσι και αλλιώς έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αφού το απολαύσουμε δεν χρειάζεται να πετάξουμε το φίλτρο αλλά να το τοποθετήσουμε στα κουρασμένα μάτια μας για αναζωογόνηση. Τoν χυμό λεμονιού μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε ώστε να λευκάνουμε τα νύχια μας.

Για τέλεια μαλλιά: Χτενίζουμε τα μαλλιά σας από τη ρίζα έως τις άκρες κάθε βράδυ. Με τον τρόπο αυτό παράγουμε την όμοια κατανομή των φυσικών ελαίων στα μαλλιά μας σε όλο τους το μήκος, δίνοντας έτσι, μια υγιή λάμψη. Η βαζελίνη είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις όπως επίσης στο να τιθασεύσουμε τα φριζαρισμένα μαλλιά μας. Αν δεν θέλουμε να τα ταλαιπωρούμε με συχνό λούσιμο, λίγη ταλκ αρκεί ώστε να φρεσκάρουμε το χτένισμά μας.  Ψεκάζοντας τη βούρτσα των μαλλιών σας με άρωμα , αποκτάμε τέλεια αίσθηση!

Για το πρόσωπο: Κοιμόμαστε ανάσκελα για να αποφύγουμε σημάδια ύπνου αλλά και ρυτίδες. Τοποθετούμε κρύα κουτάλια που να εφάπτονται στα μάτια μας για μείωση της πρησμένης όψης. Χρησιμοποιώντας μόνο ζάχαρη και σαπούνι κάνουμε πίλινγκ διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα με γλυκό τρόπο. Χαρίζουμε στον εαυτό μας το πιο λαμπερό και λευκό μας χαμόγελο βουρτσίζοντας τα δόντια μας με σόδα μαγειρικής.

Για το σώμα: Κάνουμε μασάζ τακτικά με κύβους πάγου σε όλο το σώμα για σύσφιξη την επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Επίσης μην ξεχνάμε ένα σημείο το όποιο παραμελούμε συχνά. Τους αγκώνες! Βάζουμε λάδι  για άμεση ενυδάτωση.

Για τα πόδια: Στο ξύρισμα αντί για αφρό χρησιμοποιούμε το κοντίσιονερ των μαλλιών μας και η υφή θα είναι μεταξένια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα και ταλαιπωρούνται δεν ξεχνάμε πριν κοιμηθούμε να φορέσουμε κάλτσες εμποτισμένες με ενυδατική κρέμα για πιο μαλακό αποτέλεσμα την επόμενη μέρα.

Διαβάστε ακόμη: 

Say what? Η νέα συνεργασία της MAC είναι με την …Brooke Shields

She bangs! Η Selena Gomez με νέο look λίγες ώρες αφού την είδαμε με τον Justin Bieber

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα