Δείτε το συγκλονιστικό, ιστορικό πρώτο εξώφυλλο του Bruce Jenner ως transgender γυναίκα

Ο Bruce Jenner προκάλεσε έντονα συναισθήματα σε όλο τον κόσμο όταν ανακοίνωσε την επιθυμίαμ του να γίνει γυναίκα σε προχωρημένη ηλικία, δίνοντας στον κόσμο ένα σημαντικό μάθημα. Ποιο είναι αυτό; Πως δεν είναι ποτέ αργά για να αποδεχτείς την ταυτότητα σου και να γίνεις αυτό που πραγματικά θες, αρκεί να έχεις το σθένος να το παραδεχτείς πρώτα στον εαυτό σου. Μέσα σε θύελλα αντιδράσεων ο Bruce έλαβε την στήριξη της οικογένειάς του και πολλών ανθρώπων ανά τον κόσμο, αλλά και την κατακραυγή άλλων. Τώρα αφήνει πίσω του μια για πάντα την ταυτότητά του ως Bruce και μας συστήνει την Caitlyn Jenner, τη γυναίκα που έκρυβε μέσα του όλα αυτά τα χρόνια.

Η Caitlyn Jenner θα κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά στον κόσμο στο εξώφυλλο του Vanity Fair Ιουλίου και φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz, ενώ τη συνέντευξή της την πήρε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Buzz Bissinger. Δείτε το video που ίδιος μιλά για τη μετάβασή του και μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Bruce έπρεπε να λέει καθημερινά ψέματα. Πάντα ζούσε με αυτό το ψέμα και καθημερινά ζούσε με αυτό το μυστικό, από το πρωί ως το βράδυ. Η Caitlyn δεν έχει μυστικά. Όταν βγει το εξώφυλλο του Vanity Fair, θα είμαι ελεύθερος».

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έλυσε η Zoe Kravitz όλα αυτά τα κοτσιδάκια;

H Demi Lovato με Sister Jane

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα