Δείτε το πρωτότυπο προσκλητήριο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Το όμορφο ζευγάρι ανακοίνωσε τελικά την ημερομηνία γάμου του, μετά απο καιρό εικασιών. Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη που με ένα video-πρόσκληση από τη Δομινικανή Δημοκρατία καλούσε τους φίλους του στο γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί τη 1 Σεπτεμβρίου στη Σίφνο με κουμπάρα την Μαρίνα Βερνίκου.

Η μέλλουσα κουμπάρα του ζευγαριού είχε μιλήσει μάλιστα για το γάμο και την κουμπαριά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Οταν μου είπαν τα παιδιά ότι αρραβωνιάστηκαν και θα παντρευτούν, τους είπα: “Εννοείται ότι θα το κάνετε στη Σίφνο”. Μου είπαν “εντάξει, αλλά εσείς θα είστε οι κουμπάροι” (σ.σ.: εκείνη και ο Κύπριος επιχειρηματίας σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης).

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να γεμίσει το νησί με φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία που θα θέλουν να καλύψουν το χαρμόσυνο γεγονός, η Μαρίνα είπε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλή διαφήμιση για την ιδιαίτερη πατρίδα της. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη σε κάποιο φιλανθρωπικό event, προτού ο ίδιος παρουσιάσει το «Survivor».

Δείτε το βίντεο που παρουσίασε αποκλειστικά, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή, Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

Η πρόσκληση περιείχε επίσης τη γλυκιά πρόταση γάμου-έκπληξη στη Χριστίνα λίγο πριν φύγει για πρώτη φορά ο παρουσιαστής για το Survivor. Μάλιστα η όμορφη κοπέλα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά γι αυτό:

«Εγινε στο αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη που είχα ετοιμάσει στον Σάκη, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Ηταν κάτι σαν inception, έκπληξη μέσα στην έκπληξη. Ίσως κάποιος να του είπε πως του ετοιμάζω πάρτι-έκπληξη και το σχεδίασε βάσει αυτού», λέει η Χριστίνα Μπόμπα. «Είχαμε καταλάβει από πολύ νωρίς πως η σχέση μας είναι σοβαρή. Προσωπικά, είπα από την πρώτη στιγμή “αυτός είναι!”. Οπότε υπήρχε στον αέρα».

Από την άλλη ο Σάκης Τανιμανίδης είχε σχολιάσει στο περιοδικό People όσον αφορά στην πρόταση:

«Μου ετοίμασε πάρτι-έκπληξη κι εγώ έκανα τη μεγάλη έκπληξη πάνω στην έκπληξη και της έκανα την πρόταση την ίδια μέρα… το inception της έκπληξης δηλαδή! Το είχα αποφασίσει εδώ και καιρό, χωρίς να έχω καταλήξει στο πώς και το πότε. Η αναχώρησή μου για πέντε μήνες στην Καραϊβική μού έδωσε την καλύτερη ευκαιρία για να το κάνω».

 

mpompa-monopetro

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Τσουρού, και πάλι από την εκπομπή «Πρωινό», η όμορφη κοπέλα έχει απευθυνθεί στο σχεδιαστικό δίδυμο οίκο Mi-Ro για το νυφικό της. Περιμένουμε όλοι να δούμε με αγωνία πώς θα είναι η νύφη αν και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια κούκλα.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα