Δείτε το νέο στιλ της Daenerys στην 8η σεζόν του Game of Thrones
Instagram @emiliaclarke

Η ηθοποιός, Emilia Clarke που υποδύεται την Daenerys Targarien στο Game of Thrones μας έχει απασχολήσει με τις αλλαγές στην εμφάνιση της από την αρχή της επικής σειράς μέχρι και τώρα στην τελευταία σεζόν.

Η εμφάνιση της «μαμάς» των δράκων σε κάθε σεζόν αντανακλά και τις διαφορετικές καταστάσεις που βιώνει. Από την πρώτη σκηνή της πρώτης σεζόν όπου η Daenerys φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα στο χρώμα της πούδρας, το στιλ της πρωταγωνίστριες έχει αλλάξει  πολλές φορές.

https://youtu.be/89duN59jr-o

Στην συνάντησή της με τον Khal Drogo (Jason Momoa) φορούσε  ένα λευκό, αέρινο φόρεμα που ταίριαζε απόλυτα στον χαρακτήρα της ως μια νεαρή και αθώα κοπέλα χωρίς εξουσία στα χέρια της.

Αργότερα, η Daenerys ως Khaleesi  έγινε πιο δυναμική, καθώς άρχισε να αποκτάει περισσότερη εξουσία γεγονός που αντικατοπτρίστηκε και στα ρούχα της, τα οποία δερμάτινα, κυρίως, απέπνεαν μια αύρα ανεξαρτησίας και δύναμης.

Στην έβδομη σεζόν απέκτησε ένα τελείως στρατιωτικό στιλ, φορώντας μια μακριά γούνα με ασύμμετρο γιακά και λευκά ανάγλυφα σχέδια που παρέπεμπαν σε λέπια δράκου. Και στην 8η σεζόν η Daenerys θα φορά ένα παρόμοιο παλτό με μικρές αλλαγές στο εν λόγω σχέδιο. Συγκεκριμένα, το νέο της παλτό περιλαμβάνει κόκκινα ανάγλυφα σχέδια αντί για λευκά.

 

View this post on Instagram

 

CONTAINS SPOILERS.❗️ DISCUSSION FOR SEASON 8, EPISODE 1 ❗️ – What did you guys think of the newest episode?!

A post shared by Emilia_Clarke ♡ (@emiliaclarke) on

Το  «Targaryen Style» όπως το αποκαλεί η σχεδιάστρια των κοστουμιών, Michele Clapton, για την τελευταία σεζόν χαρακτηρίζεται από σκούρα χρώματα, έντονες μεγάλες βάτες, λεπτή μέση, λεπτομέρειες από γούνα και πινελιές κόκκινου χρώματος.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα