Δείτε το look της Olivia Palermo στο δείπνο του Tommy Hilfiger

Το Tommy Hilfiger Group, ανακοινώνει ότι ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger παρέθεσε ένα ιδιωτικό δείπνο στο Πεκίνο την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για την 30η του επέτειο για να γιορτάσει την επερχόμενη ιδιαίτερη παρουσίαση της Hilfiger Runway Fall 2015 collection στις 26 Μαΐου στο Πεκίνο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που το brand μεταφέρει ολόκληρη την εμπειρία του show σε διεθνές έδαφος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Κίνα ως επόμενο σταθμό αυτή της παγκόσμιας επετειακής περιοδείας, σε συνέχεια των εκδηλώσεών μας στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι νωρίτερα αυτή την χρονιά» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Καθώς γιορτάζουμε αυτή την επέτειο ορόσημο και αναλογίζομαι την καριέρα μου, θυμάμαι τι απίστευτο ταξίδι είχαμε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 χρόνων. Από την πρώτη μου συλλογή το 1985, στο fashion show μας στο Πεκίνο, είμαι ευνοημένος από την τύχη να περιβάλλομαι από φίλους και συνεργάτες που με στήριξαν και με ενεπνευσαν όλα αυτά τα χρόνια»

Οι καλεσμένοι του Tommy Hilfiger βρέθηκαν στο φημισμένο εστιατόριο Capital M, γνωστό για την εκπληκτική θέα πάνω από την ιστορική Tiananmen Square.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Πεκίνο, ο Tommy Hilfiger θα διοργανώσει μία αποκλειστική παρουσίαση του επετειακού των 30 ετών fashion show και θα γιορτάσει την έναρξη του μεγαλύτερου καταστήματος Tommy Hilfiger στην Κίνα στο In88 shopping center. Για πρώτη φορά στην χώρα, το νέο διώροφο κατάστημα θα παρουσιάσει την Hilfiger Collection, το αποκορύφωμα της σχεδιαστικής γραμμής του brand Tommy Hilfiger.

olivia palermo, deipno tommy hilfiger, homepage image, 600x600

Στους προσκεκλημένους, συμπεριλαμβανομένου και του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger, περιλαμβανόταν και το δυναμικό ζευγάρι της μόδας Olivia Palermo και Johannes Huebl. Η Olivia φόρεσε ένα μπορντώ και μπλε μακρυμάνικο crepe φόρεμα από την Hilfiger Collection Fall 2015, και ο Johannes φόρεσε ένα slim-fit κοστούμι από την Tommy Hilfiger Tailored collection.

th dinner  beijing 25.05.2015 _johannes huebl olivia palermo and liu wen

Οι Κινέζοι celebrities που παρευρέθησαν ήταν τα supermodels Liu Wen και Shu Pei Qin. Η Liu φόρεσε ένα μεταξωτό printed φόρεμα από την Hilfiger Collection Fall 2015, και η Shu Pei φόρεσε ένα φόρεμα από βελούδο και μετάξι από την Hilfiger Collection Fall 2015.

Οι φίλοι του Tommy Hilfiger καλούνται να πάρουν μέρος στην συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας το #TommyChina.

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Τι περιλαμβάνει το πρωινό της τραγουδίστριας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα