Δείτε τις πολύ όμορφες αδερφές της Όλγας Κεφαλογιάννη

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει πολλές φωτογραφίες της Όλγας Κεφαλογιάννη, μαζί με την οικογένειά της. Οπότε η εμφάνισή της μαζί με τις αδερφές της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη. Η πολιτικός, βρέθηκε μαζί με τις αδερφές της, Χριστίνα και Δανάη, στην εκδήλωση μνήμης για τη ζωή και το έργο του πατέρα τους, Γιάννη Κεφαλογιάννη που διοργάνωσε η οικογένεια Κεφαλογιάννη και η Εταιρεία Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού.

Η μελαχρινή πολιτικός, που είναι η πρωτότοκη κόρη του γιατρού και πολιτικού, εντυπωσίασε με φλοράλ φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και εντυπωσιακά σκουλαρίκια ενώ η Χριστίνα (η μεσαία της οικογένειας) προτίμησε ένα πιο κλασικό look που αποτελούνταν μαύρο φόρεμα με ζώνη, μαύρα flats κι ένα μαύρο κοντό σακάκι. Τέλος η μικρότερη της οικογένειας, Δανάη, έκανε την έκπληξη με γαλάζιο φόρεμα, nude γόβες και διακριτικά κοσμήματα ενώ έκανε μια κομψή αλογοουρά στα μαλλιά της

0035_DANAI_KEFALOGIANI_OLGA_KEFALOGIANI_XRISTINA_KEFALOGIANI_2212018
NDP Photo Agency

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα