Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού αγκαλιά με τον γιο της

H Δούκισσα Νομικού περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η όμορφη παρουσιάστρια απο τότε που έγινε μανούλα, μπορεί να μην εμφανίζεται τόσο συχνά σε εκπομπές και περιοδικά αλλά φροντίζει να επικοινωνεί με τους φίλους και τους fans της μέσω Instagram και να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα απο τη ζωή της. Έτσι λοιπόν ανάρτησε και χθες στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της, Σάββα, με αφορμή τους δύο μήνες από τότε που γεννήθηκε γράφοντας χαρακτηριστικά «Γίναμε 2 μηνών! Σε αγαπώ μωρό μου από εδώ μέχρι τον ουρανό. Και πίσω. Άπειρες φορές ❤️».

Η Δούκισσα υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Σάββα Θεοδωρίδη με φυσιολογικό τοκετό την Κυριακή 25/03 το πρωί και σύμφωνα με τον  γυναικολόγο – μαιευτήρα της, Πέτρο Νικολαϊδη η διαδικασία ήταν πάρα πολύ καλή και ο τοκετός ήταν σχετικά γρήγορος καθώς συνεργάστηκε πολύ καλά η Δούκισσα ενώ μάλιστα αποκάλυψε τι του είχε πει η ίδια ακριβώς μετά: “Mε τέτοιους τοκετούς κάνω πέντε παιδιά. Δεν έχω πρόβλημα».

Σήμερα βέβαια ανέβασε και άλλες φωτογραφίες αυτή τη φορά απο την αγαπημένη της Μύκονο, όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της για το τριήμερο, στις οποίες φαίνεται σαν μικρό κοριτσάκι αφού έχει πλέξει τα μαλλιά της σε δύο girly κοτσίδες και φοράει ένα boho μίνι καφτάνι και πολλά κοσμήματα και friendship bracelets. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα